Fylke:
Sted:

Foreldre


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 1740
Sider: 174

Eric (40)

Forelder i Vestre Aker

Hei, vi flytter til Oslo neste uke og har enda ikke barnehageplass for vår 20 måneder gamle sønn. Vi er på ventelister så håper å få plass innen noen uker, men vanskelig å si. Vi ser etter fulltidsdagmamma i denne perioden (ca 8h30-16h30 men vi er fleksible), fra mandag 21. januar. Ideel lokasjon, enten rundt Røa eller rundt Majorstukrysset. Mvh,…

Cielo (32)

Forelder i Vestre Aker

Hei, Vi er en liten familie og har et barn på 19 måneder. Vi har ikke noe slektninger her i Norge så trenger vi noe barnevakt noen ganger..det vil si kanskje en gang i måned. Er det noen snill barnevakt i nærheten?

Anna (31)

Forelder i Nordstrand

Svensk mamma till 2 barn. En på 3 år, en på 1 år.

Andrea (25)

Forelder i Skaun

Hei ! Mamma med 2 barn, ei på 6 år å ei på 2år. Vi ønsker oss en ekstra bestemor, da vi har lite familie rundt oss. Kanskje ei som ikke har barnebarn men ønsker seg det. Vi kan tilby glade barn å hverdagen vår :-) høres dette interessant ut, send gjerne en melding :-)

Ane Marlene (32)

Forelder i Trondheim

Hei, Jeg er mor til ei lita jente som blir ett år i mars. Ettersom det ikke finnes en ledig barnehageplass å oppdrive leter jeg og samboeren etter en dagmamma som kan passe jenta vår. 3-4 dager i uken er ønskelig.

Angelica

Forelder i Bærum

Hei jeg er mor som trenger hjelp til å hente barn mitt i barnehage 2x uke. Og blir hjemme med henne til kl 20:00 Mandag og tirsdag .

Klaudia

Forelder i Skedsmo

Jeg trenger dagmamma til 1 år gammel jente.

Henny (25)

Forelder i Vestre Aker

Hei, Vi er på utkikk etter en au pair for våre to små jenter på 5 og 7 år. Vi trenger i hovedsak hjelp til levering og henting i barnehage/skole, rydding/vasking og noe matlaging. Hjelp trengs kun annen hver uke, man-fred. Ca. 6 timers arbeid hver dag.

Lidia (34)

Forelder i Bergen

Vi er foreldre til ei superjente på 3 år og en snill gull på 4 månder som letter etter barnepass en kveld i uken, til å gå på date. Kan det være noe for deg? Vennligst ta kontakt. Mvh Lidia og Tom

Simen (42)

Forelder i Stavanger

Vi er en familie på 5 som bor på Storhaug. Vi søker dagmamma fram til august 2019 for vår datter på 13 mnd fulltid. Vi har ikke fått barnehageplass som mange andre på storhaug og ser vel ikke ut som det skjer heller før august.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos