Fylke:
Sted:

Foreldre i Sandnes


Dagmamma Sandnes Barnevakt Sandnes Au pair Sandnes Foreldre Sandnes


Josefin

Forelder i Sandnes

Student 3 dager i uken, sønn på 18 mnd, hund og katt. Ønsker en som kan stille opp hver tirsdag, onsdag og torsdag pga studie.

Arild (47)

Forelder i Sandnes

Vi har en 4 år gammel gutt, som vi ønsker barnevakt for en gang i blant, da på kveldstid.

Birte (26)

Forelder i Sandnes

Vi er en familie på 3, som ønsker barnepass av vår datter som snart blir 2 år. Hun er en glad og blid jente.

Per (49)

Forelder i Sandnes

Mann 49 år som bor på Trones i sandnes har behov for hjelp til å passe min 3 år gamle gutt på kveldstid eller i helger. Det kan også være aktuelt for meg å knytte til seg en person som kan overnatte hos meg å passe Daniel f.eks en helg dersom jeg må på jobb reise f.eks.

Khava (24)

Forelder i Sandnes

Hei. Jeg heter Khava, og jeg trenger dagmamma så fort så mulig. Jeg trenger dagmamma for 2 timer fra i dag fra kl.13:00-15:00.

Espen (43)

Forelder i Sandnes

Hei, har fortiden aleneansvar for 2 barn. Det er en jente på snart 7 år og en flott gutt på 2,5 år. Jeg går fortiden på skole for å bli helsefag arbeider. Jobber annenhver helg på et sykehjem og har behov for barnepass de dagene jeg jobber kveld.

Danica May

Forelder i Sandnes

25 år. Mamma til en gutt født juni 2018.

Marie (34)

Forelder i Sandnes

Ønsker pass for min sønn fra midten av desember. ca fra kl 7.30 - 15.30 man til fre. Han blir 1 år 17 januar.

Arianna (27)

Forelder i Sandnes

Ei dame på 27 år som bor på bogafjellområde. Vi har ei lita jente på 1,5 år som går i barnehagen. Vi har ikke en stor familie her og ser at når det er krise så står vi der uten barnepass. Jeg ønsker en barnevakt som kan gi mye omsorg og trygghet til vår kjære datter, en som har nok energi og er flink til å følge de rutinene vi har jobbet så mye med…

Eline (23)

Forelder i Sandnes

Hei. Har en gutt på 2 år. Trenger en dagmamma som kan ha han mens jeg jobber. Kommer til å jobbe senter tider så det passer ikke så bra med barnehage.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos