Fylke:
Sted:

Foreldre i Skien


Dagmamma Skien Barnevakt Skien Au pair Skien Foreldre Skien


Marie

Forelder i Skien

Ønsker dagmamma til vår datter på 14 mnd

Hanna (26)

Forelder i Skien

Vi ser etter mulighet for dagmamma for jenta vår som ikke har fått barnehage plass. Hun fyller 1 år i februar 19 og har krav på barnehageplass fra august 19, vi ser eventuelt etter 2-3 dager i uka.

Øyvind (36)

Forelder i Skien

Hei! Vi er en familie på 5 som flytter til Skien/Bratsberg nå i påsken. Vår minstemann på 4,5 år trenger dagmamma fram til sommerferien. Fra august er vi garantert barnehageplass.

Ingunn (40)

Forelder i Skien

Flytter hjem til Skien med lille Iver på 3år og samboer Per. Da begge har full jobb og det ikke fins barnehageplasser, trenger vi en dagmamma. Som foreldre er vi veldig opptatt av at Iver skal sees og føle seg verdsatt. Vi vil at hverdagen hans skal være variert og en blanding av fysisk utelek og koselige inneaktiviteter med lek og skøy :)

Kadro (30)

Forelder i Skien

Hei. Jeg heter Kadro og bor i Skien. Jeg ønsker en dagmamma som har erfaring med barn.

Stig (49)

Forelder i Skien

Hei, vi ønsker hjelp til stell om morgen og kjøring/gå til barnehage noen ganger i uken for vår 2 år gamle jente. 08.00-10.00. 150 kr pr time. Send en melding og fortell litt om deg selv.

Christine (29)

Forelder i Skien

Vi ønsker dagmamma/barnevakt til vår lille gutt (født 31.juli 2016) fra og med juni og frem til han begynner i barnehage i august. Faren vil være hjemme med han 50% av ukene til barnehageoppstart, så vi trenger dermed en dagmamma som kan ta seg av han ca 2 uker i juni og 2 uker i juli. Send gjerne en e-post med noen ord om deg selv og dine forventninger…

Cecilie

Forelder i Skien

Ønsker dagmamma til min sønn Kasper på 1 år.

Terese (25)

Forelder i Skien

Trenger en dagmamma for datteren min på 3 år, fram til ho kommer inn i barnehage :)

lene (23)

Forelder i Skien

Hei jeg hadde vært intrisert i å finne en dagmamma for min sønn på 1 1/2 år. Han er født i uke 26 og tåler ikke mye "støy" blir lett overstimulert som gjør at barnehage blir uaktuelt akuratt nå.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos