Fylke:
Sted:

Foreldre i Oslo


Dagmamma Oslo Barnevakt Oslo Au pair Oslo Foreldre Oslo


Therese (30)

Forelder i Bjerke

Familj med son på 13 månader söker dagmamma i Bjerke på halv-eller heltid. Vi är en aktiv familj med en tonårsson och en liten gutt. Mamma jobbar heltid på hotell och pappa jobbar som brandman samtidigt som han studerar till ambulansförare. På fritiden är det mycket hockey och träning samtidigt som lata kvällar på soffan med familjen.

Marte (34)

Forelder i Nordre Aker

Vi bor i Maridalen i Nordre Aker og ønsker en dagmamma til sønnen vår fra mars til og med juni. I mars er sønnen vår 11 måneder.

Liang (37)

Forelder i Frogner

We are looking for a babysitter.

Sigrid (30)

Forelder i Grünerløkka

Sigrid har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Lars (41)

Forelder i Nordstrand

Hei. Vi er en liten familie på tre som ønsker å finne en snill dagmamma fra mars til vår kjære Charlotte som er 10 måneder gammel. Vi bor på Bergkrystallen (Lambertseter) og vi kan gjerne avtale å møtes i området her dersom mulig. Håper på positivt svar.

Tore

Forelder i Bjerke

Jens født 06.02 2018 trenger en snill dagmamma.

Kjerstin (35)

Forelder i Alna

Hei, vi trenger dagmamma til vår sønn på 14 måneder. Vi ønsker dagmamma fra 01.03.19 frem til 30.06.19, altså fire måneder. Vår sønn er en blidgutt som er glad i mat og liker å leke. Vi trenger dagmamma fra 8 til 15.30 mandag-fredag. Vi ønsker å ha en dagmamma i nærheten av Lindeberg hvor vi bor.

Kaja (37)

Forelder i Nordre Aker

Vi er en familie på 5 som søker dagmamma/au pair til minstejenta vår som fyller 1 år i april. Vi ønsker hjelp til pass fra 1/4/19, og hvertfall frem til sommeren. Ta kontakt for å avtale et treff!

Linda (49)

Forelder i Søndre Nordstrand

Hei. Jeg ønsker å komme i kontakt med en dagmamma for barnepass i påvente av egnet barnehage for datteren vår.

Adeline (29)

Forelder i Grünerløkka

Vi er på jakt etter en dagmamma til datteren vår, født i januar 2018, fulltid frem til sommeren 2019. Datteren vår er en blid og sosial type, og vi ønsker en varm og god omsorgsperson - som også liker å tulle og tøyse litt!


Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos