Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 761
Sider: 77

Hazel (32)

Dagmamma i Måsøy

i am Hazel from united state of America and i am supportive,caring and also i have a passionate of true love in my heart.

Desireé (44)

Dagmamma i Skien

Hei jeg heter desiree å er 44 år, har samboer. Alltid blid å fornøyd. ønsker å være dagmamma.har voksne barn nå på 23 å 19 år.da de var små var jeg dagmamma sånn at de kunne leke med andre barn samtidlig at jeg var der for de.er fleksibel å kan stille opp når som helst. Vi har stor hage med to huskestativ å plen til å leke på.

Hilda  

Dagmamma i Trondheim

Jeg er 59 år gammel dame med tre stor barn og to barnebarn. Bakgrunn som lærer, veldig glad i barn. jeg er veldig glad i music og liker å danse. Har stor hjerte for mennesker i nød. Jeg en kristen.

Silje  

Dagmamma i Ålesund

Jeg er ei dame på 33år som er utdannet sykepleier. Jeg jobber til vanlig på sykehus, men er for tiden hjemme med min sønn på 1 år pga manglende barnehage. Benytter anledningen til å melde meg som dagmamma noen dager i uka. Ta gjerne kontakt:)

Marte (22)

Dagmamma i Birkenes

Hjemme med baby, ønsker å være dagmamma til mindre barn. Utdannet barne- og ungdomsarbeider. Har referanser.

Monica (37)

Dagmamma i Bergen

Jeg er 37 år, utdannet hjelpepleier og barnevernspedagog. Tenker å tilby meg selv dette halve året som dagmamma pga praktiske grunner i familien med arbeidstider. Kan jobbe fra ca. Kl. 09.00 og utover ettermiddagen. Mandag til Fredag kjører jeg alltid til området Lagunen/Nesttun om morgenen, og kan evt. møtes slik hvis det er bedre. Har jobbet som vikar…

Vanessa (22)

Dagmamma i Tønsberg

Hei Jeg er ei blid og hyggelig dame på 22 år fra Tønsberg. Jeg er utdannet Helsefagarbeider og jobber som tilkallingsvikar i barnehage. Jeg har erfaring med både store og små barn. Jeg ønsker å være til hjelp i en stressende hverdag.

Ebru (26)

Dagmamma i Stavanger

Hei! Jeg er en jente som er 26 år gammel og er barn og ungdomsarbeider. Jeg har jobbe som barnevakt siden jeg var liten og har referanser. Jeg jobber ikke for tiden så jeg er tilgjengelig. Dersom du lurer på noe bare ta kontakt. Mvh Esra

Katarzyna (26)

Dagmamma i Nittedal

Hi. :) Jeg heter Kasia og kommer fra Polen og er en mor til 15 månader gammel datter. Jeg kom til Norge 2 år siden. Vi sitter hjemme med min bestemor og Olivia, og vi kan ta vare på et barn siden mandag til fredag. Min bestemor og jeg elsker barn. Mors bestemor var en barnepike for hele sitt liv. Barna elsker henne. Og det ville være fint også for…

Anne-May  

Dagmamma i Stavanger

Hei:) jeg er ei dame på snart 40 år. Jeg har ei datter på 20 år og jeg har 9 tantebarn som jeg har passet på opp gjennom tidene. Jeg har bil og sertifikat, så jeg kan komme til dere:) Jeg kan være dagmamma til august og jeg kan være barnevakt på kvelder og i helger:)
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos