Fylke:
Sted:

Barnevakt


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 860
Sider: 86

Sinthu (21)

Barnevakt i Drammen

Jeg er en 21 år gammel jente som bor i drammen, og går på videregående skole. Jeg er veldig hjelpsom, blid, presis og omsorgsfull person som kan være barnevakt noen ganger i uken.

Ivonn (28)

Barnevakt i St. Hanshaugen

Hi!, my name is Ivonn, I come from Colombia, I just start to learn Norwegian, I hope, is ok to tell you a little about me in English, I am 28 years old, I always have been interesting to connect with children, this is the way I have been involved in an international cultural program in the USA, working as a counselor for girls between 10 to 16 years…

Sunniva

Barnevakt i Grünerløkka

Jobber som barnevakt rundt om i Oslo.

Sara (18)

Barnevakt i Rana

Jeg er 18 år gammel fra Træna og bor på Mo for å gå vgs, studiespes. Ettersom mine foreldre pendlet og arbeidet mye da jeg bodde hjemme de siste årene, passet jeg mine tre småsøsken nesten hver dag i flere år. De var i aldersspennet 1-11 år så jeg vil si at jeg har bred erfaring ??

Mathilde (24)

Barnevakt i Kristiansand

Hei! Jeg er en jente på 24 år som ønsker å komme i kontakt med småbarnsfamilier som trenger barnevakt. Jeg har over 10 års erfaring som barnevakt og jeg jobber i barnehage på dagtid, så har mulighet til å sitte barnevakt på ettermiddag/kveld noen dager i uka, og også hele dager i helgene. Jeg har ikke lappen så barnefamilien må bo i Kristiansand Øst.

Nasro (15)

Barnevakt i Nordre Aker

Jeg heter Nasro. Jeg er fra Finnmark i Nord-Norge og jeg har jobbet før. Jeg går på Morellbakken skole 10.trinn og er 15 år gammel. Jeg har mange syner for hvordan man skal behandle folk. Jeg er opptatt av at barn føler seg trykke rundt meg. Jeg er en person med et bestemt punkt. Jeg gjør alltid det jeg for beskjed om. Jeg liker å hjelpe mennesker,…

Kasia

Barnevakt i Bergen

Hei, jeg er 17 år gammel jente. Jeg går på reiseliv på Amalie skram VGs2. Jeg kan snakke 3 språk flytende, norsk, polsk og engelsk. Ellers kan jeg grunnleggende spansk og holde på å lære portugisisk. Jeg har ofte passet på min lille bror som Akkuratt ble 8år. Ellers har jeg passet på yngre barn til familie og venner. Nettopp ferdig mer å være Barnevakt…

Markus (16)

Barnevakt i Fredrikstad

hei. jeg er en 16 år gammel gutt som er ute etter en liten jobb ved siden av skole. jeg går på Wang toppidrett i Fredrikstad. jeg kan passe barn og dyr.har selv hund og katt hjemme. jeg klarer å lage det meste av mat og vaske klær.

Saida (19)

Barnevakt i Stavanger

Hei. Jeg er en jente på 19 år som liker å være i kontakt med barn, ettersom jeg trives godt med dem. Jeg har tidligere erfaring fra barnehage via praksis på VGS, og har vært barnevakt for små barn en del ganger. Jeg har for øyeblikket et friår og er for det meste tilgjengelig.

Hedda (14)

Barnevakt i Kristiansand

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som ønsker å bli barnevakt! Jeg er ansvarsfull og ønsker kun det beste for barna. Ser hoversaklig etter noen å passe i helger/sen ettermiddag-kveld da jeg fortsatt går på skole:) Ta gjerne kontakt og fortell litt om barne(ne) dine:)
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos