Fylke:
Sted:

Foreldre i Tønsberg


Dagmamma Tønsberg Barnevakt Tønsberg Au pair Tønsberg Foreldre Tønsberg


Tor (34)

Forelder i Tønsberg

Vi trenger barnevakt av og til på morgen, ettermiddag og ved sykdom. Innebærer til tider levering og henting i barnehage. Du må være ikke-røyker, komme fra hjem uten kjæledyr og ha førerkort klasse B.

Rikke (28)

Forelder i Tønsberg

Hei! Har en gutt på 1 år i januar 2019. Trenger dagmamma fra januar til barnehagestart (august) . Jeg jobber som eiendomsmegler og samboeren min jobber som politi.

Heidi (25)

Forelder i Tønsberg

Hei! Mitt navn er Heidi og jeg og min samboer er på utkikk etter en god dagmamma som kan passe datteren vår på dagtid mens vi venter på barnehageplass i august. Vi er i flyttemodus til ny kommune og sliter derfor med å få barnehageplass midt i året. Kan du hjelpe oss?????

Benedicte (22)

Forelder i Tønsberg

En mamma på 22 år trenger fast barnevakt for sønnen min på snart 2 år.

Julie (27)

Forelder i Tønsberg

Jeg søker dagmamma til datteren min på nå 10 mnd fra starten av mars 2018, 3-4 dager i uka. Jeg er avhengig av en dagmamma som kan starte dagen fra kl. 06.30 noen dager. Ønsker dagmamma med referanser.

Jenny (30)

Forelder i Tønsberg

Hei! Jeg er en alenemor som søker dagmamma/barnevakt for min sønn på 14 måneder. Jeg trenger dagmamma som kan starte i januar 2018, etter at vi har kommet tilbake fra ferie. Dagmamma må kunne passe gutten mens jeg går på skolen og det er på dagtid og kanskje en gang i blant i kvelden. Hun må også passe gutten i hjemmet vårt. Litt om meg selv: jeg er…

Linda (38)

Forelder i Tønsberg

Hei, jeg er alenemamma og jobber som sykepleier i turnus. På grunn av jobb trenger jeg en trygg og stabil deltids- au pair eller parnepasser til barna i 2 til 4 døgn i strekk, men opphold på 1-2 uker imellom. Barna er på 7 og 12 år. Jeg trenger barnepass fra februar 2018. Jobben innebærer da den daglige omsorgen fra å stå opp med barna om morgenen,…

Ingjerd (31)

Forelder i Tønsberg

Ønsker dagmamma for vår sønn (født februar 2017) fra januar til juli 2018.

Sonia (30)

Forelder i Tønsberg

Jeg trenger en omsorgsfull, snill, grei,, en som takler stress siden jeg har tre småe barn og effektiv. Vet hvordan man skal oppføre seg mot barn og er glad i barn. En som vet hvordan man tar ansvar .

Karin (34)

Forelder i Tønsberg

Har 2 gutter som jeg ønsker dagmamma til. Den eldste har nettopp blitt 2 år og han yngste blir straks 1 år.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos