Fylke:
Sted:

Foreldre i Bergen


Dagmamma Bergen Barnevakt Bergen Au pair Bergen Foreldre Bergen


Lidia (34)

Forelder i Bergen

Vi er foreldre til ei superjente på 3 år og en snill gull på 4 månder som letter etter barnepass en kveld i uken, til å gå på date. Kan det være noe for deg? Vennligst ta kontakt. Mvh Lidia og Tom

Viktoriya (29)

Forelder i Bergen

Hei. Eg gar 2 gutter. Eldste gutten på snart 3 år går i bhg, og minste gutten på 1 år nå i januar er hjemmeværende. Så eg ser gjerne etter en dagmamma til 1 åringen gjerne 2 ganger i uken.

Line (42)

Forelder i Bergen

Hei! Vi har ei datter født i desember 2017 som trenger dagmamma mandag til fredag på ukentlig basis, fra januar 2019 til ca. august 2019.

Iris

Forelder i Bergen

Jeg er en snill mor og ønsker å ha en barnepass eller dagmamma til min sønn.

Oda (30)

Forelder i Bergen

Leter etter en ansvarlig og hyggelig dagmamma for vår lille gutt fra midten av januar. Han blir 1år i starten av februar.

Tina (28)

Forelder i Bergen

Hei. Vi er på utkikk etter en snill og god dagmamma som kan ta vare på vår lille datter fra Mars (hun vil da være 7mnd), og frem til hun begynner i barnehage i August. Det vil være snakk om noen ganger i måneden. I første omgang er det snakk om hjelp en eller to dager i uken. og mer etterhvert ettersom far må ta gradert permisjon. Detaljer finner…

Mari (30)

Forelder i Bergen

Heihei, Mitt navn er Mari og er 31 år. Jeg og samboeren min trenger en dagmamma for vår 11 måneder gutt fra januar 2019. Han er en ivrig liten gledesspreder med mye glede.

Torsten (36)

Forelder i Bergen

German / Russian Couple looking for a dagmamma / Nanny in Bergen.

Shaymaa (30)

Forelder i Bergen

Hei, jeg er mamma til 2 barn som er tvillinge og de er 7,5 år trenger noen å hjelpe oss for å passe på de når de kommer tilbake fra skolen og neon lørdager og søndager bare i desember , jeg og mannen min jobber mye og har ikke familie som kan hjelpe oss , setter veldig pris på den hjelpen jeg få.

Noemi (35)

Forelder i Bergen

Me and my daughter would like to meet new Friends. My daughter is 5 years old, we Don t speak to much norwegian... Thank you
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos