Fylke:
Sted:

Foreldre i Sarpsborg


Dagmamma Sarpsborg Barnevakt Sarpsborg Au pair Sarpsborg Foreldre Sarpsborg


Linn (26)

Forelder i Sarpsborg

Hei! Jeg er 26 år gammel og alenemor til en jente på 3 år. Jeg jobber hver tredje helg i Oslo og kunne derfor tenkt meg en snill og omsorgsfull barnepasser til treåringen min en dag eller kveld i måneden. Hovedsaklig fredag, lørdag eller søndag. (ikke hele helgen, kun en av disse dagene)

Anna-Sofie (23)

Forelder i Sarpsborg

Hei. Jeg er en jente på 23 år som har en liten en på 10 måneder. Jeg kunne trengt en barnevakt fra nyåret 1-2 ganger i uken fordi jeg skal studere. :)

Anastasia (28)

Forelder i Sarpsborg

Hei, vi ønsker å finne en dagmamma som kan passe på vår sønn fra 01. mai 2019 til og med 05. juli 2019. Dagmamma må ha førerkort, snakke godt norsk og like å være i fysisk aktivitet.

Liv (32)

Forelder i Sarpsborg

Vi er ett forlovet par og samboere som bor på Tindlund i særp.vi har en liten gutt på 12 mnd som ikke begynner i barnehagen før 15 august. Vi jobber begge to. Jeg som Helsefagarbeider på kurland sykehjem og min samboer Morten som snekker. Jeg jobber turnus om natta så det blir ikke fulle uker.håper vi kan finne en kjærlig og morsom dagmamma til sønnen…

Stine (31)

Forelder i Sarpsborg

Vi søker en dagmamma til Malin(10 måneder) ca to dager i uka på dagtid frem til hun begynner i barnehage i august.

Anne-Lise (36)

Forelder i Sarpsborg

Anne-Lise har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Camilla (37)

Forelder i Sarpsborg

Hei, har behov for en dagmamma til vår datter som nå er 7 mnd. Er aktuelt fra desember mnd av, det vil være Ca tre dager i uken. Far er hjemme en dag i uken og jeg jobber turnus. Ønsker å ha noen i nærheten og helst en bekjent av en bekjent osv.

Sara (27)

Forelder i Sarpsborg

Jeg har en gutt på 7 år og trenger barnepass. Jeg er på jakt etter en erfaren og dyktig dame som skal passe på barnet mitt ved å gjøre lekser og ha det gøy mens jeg er ikke hjemme. Ta kontakt om du er over 30 og har erfaring med barn.

Siri (23)

Forelder i Sarpsborg

Jeg har en samboer og 3 barn. 5 mnd, 19 mnd og 6 år. Vi har også en hund på 7 år. Ho er kjempe snill og veldig glad i mennesker. Jeg har kommet inn på skole i august og trenger derfor dagmamma til minstemann 5 dager i uka.

Susanne (22)

Forelder i Sarpsborg

Ønsker en som kan passe sønnen vår på 1,5 år om jeg og mannen jobber på likt!
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos