Fylke:
Sted:

Foreldre


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 1933
Sider: 194

Anne-Marie (34)

Forelder i Ringsaker

Mamma til en liten gutt født november 2018. Når både jeg og far jobber turnus ønsker jeg å komme i kontakt med noen som kunne passa lillegutt noen timer på morgenen eller ettermiddagen de dagene turnusene kolliderer. Dette vil gjelde fra tidligst november 2019, men vil gjerne komme i kontakt med noen tidligere for å bli kjent.

Anette (32)

Forelder i Time

Mamma til to. Ønsker dagmamma til minstemann.

Elisabeth (37)

Forelder i Frogner

Hei, Jeg er norsk men har akkurat flyttet tilbake til Norge med jobben min. Jeg har to sønner på 4 år og 2 år. 4 åringen er i barnehage men jeg ser etter dagmamma til min 2 åring Alexander. Trenger heldag og kan være fleksibel med dagene- helst 4 dager i uken. Alexander er veldig sosial og trives godt med andre barn. Jeg ser etter en dagmamma som…

Stine  

Forelder i Bærum

Mor til to barn. En jente som har startet på skolen og en gutt som skal starte i barnehagen våren -19

Arne  

Forelder i Bodø

Pappa til Benjamin (10 mnd) på jakt etter dagmamma fra mars 2019

Hild (33)

Forelder i Østensjø

Mamma til to smårollinger som trenger sporadisk barnevakt , fortrinnsvis på kveldstid.

Maria (37)

Forelder i Bærum

Hei, vi er en liten familie med en blid og sosial gutt som blir 2 år i juni. Pga. flytting fra Stavanger står vi nå uten barnehageplass. Vi bor på Jar og søker en dagmamma i nærheten som vår gutt kan leke og lære med/av. Aller helst en dagmamma med erfaring som passer 1-flere barn. Vi har begge fleksible jobber og kan derfor være fleksible mht. Henting/levering…

Katharina (39)

Forelder i St. Hanshaugen

Vi er på jakt etter en snill, varm, erfaren og ansvarsbevisst dagmamma for sønnen vår på snart 1 år. Gjerne sammen med andre barn. Vi ønsker en dagmamma for hele uken (man-fre) fra starten/midten mars og helst i områden St. Hanshaugen, Grunerløkka, Bislett og mot sentrum.

Ivar (30)

Forelder i Trondheim

Fra Trondheim, advokat, 30år, far til gutt 3 og jente 10mnd som ønsker barnevakt 1 til 3 dager i uken.

Berit Helene (44)

Forelder i Frogner

Jeg har en sønn på 1 år, og jeg ønsker en varm og kjærlig og ansvarsbevisst dagmamma til å passe min sønn fra april 2019. Jeg ønsker at vedkommende også passer flere barn sammen med mitt. Det er ønskelig at vedkommende har mye erfaring med barn fra før.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos