Fylke:
Sted:

Hei, velkommen!
Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil
Profiler: 1097
Sider: 110

Linda (36)

Forelder i Nordre Aker

Vi er foreldre til en jente på snart 4 år som vi ønsker barnevakt til noen timer på kveldstid. Vi har ikke et fast behov for øyeblikket, men det kan varier fra en til to ganger i uken til et par ganger i måneden.

Mona (41)

Forelder i Trondheim

Hei Jeg har en datter som blir 1 år i November og som har fått barnehageplass fra 1. November-18 Jeg begynner å jobbe etter endt perm i midten av Oktober og trenger noen som kan passe henne de to ukene før hun begynner i barnehage, er også på utkikk etter noen som er interessert i å sitte litt barnevakt en gang i blant.

Liv Annike (39)

Forelder i Frogner

Jeg er mor til en gutt født i januar 2017, er siviløkonom og statsautorisert revisor og jobber som CFO. Min mann er selvstendig næringsdrivende. Vi har ikke fått barnehageplass høsten 2018, og er på jakt etter en dagmamma på Frogner.

Patrycja (25)

Forelder i Trondheim

Patrycja har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Rahma (38)

Forelder i Asker

Jeg har 2 gutter. En er 4år og andre er 1år. Jeg trenger hjelp med å hente dem fordi jeg blir ferdig med jobben sent. De går forskjellige barnehage.

Violetta (33)

Forelder i Grorud

Alene mor til en gutt på 1.5år

Sverre (49)

Forelder i Asker

Jeg er alenefar til 3 gutter (8, 10, 12) og flytter til Norge nå. Jeg trenger litt hjelp etter skoletid i en overgangsfase til jeg kan få en au pair som kan være mer langsiktig - frem til jul. Vi bor i Asker Terrasse (noen minutter fra Asker sentrum).

Fredrik (38)

Forelder i Ullern

Vi er en familie på 4. Christine og Fredrik med barna Elias på 6 år som går på Bjørnsletta skole og Mia på 3 år som går i Skogfuglen barnehage. Vi bor på Ullern i Oslo og er nærmeste nabo til barnehagen. Vi er på jakt etter en hyggelig person som kan hjelpe oss med henting av barna på AKS og i barnehagen med pass på ettermiddag/tidlig kveld 1 til 2…

Asbjørn (36)

Forelder i Spydeberg

Liten famile på 4. En datter på 10år og en på 8mnd. Vi har ikke fått barnehageplass og trenger dagmamma fra november.

Melanie (26)

Forelder i Moss

Hei, jeg er en ung kvinne på 26 med en gutt på 6 år. Jeg studerer 100% og komme til å trenger barnepass de dagene jeg har skoleprosjekt og må være på skolen litt lengre enn vanlig. Jeg trenger barbepass til helgene og kanskje noen dager i uken. Send melding hvis du er innteressert.
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos