Fylke:
Sted:

Foreldre i Stavanger


Dagmamma Stavanger Barnevakt Stavanger Au pair Stavanger Foreldre Stavanger


Simen (42)

Forelder i Stavanger

Vi er en familie på 5 som bor på Storhaug. Vi søker dagmamma fram til august 2019 for vår datter på 13 mnd fulltid. Vi har ikke fått barnehageplass som mange andre på storhaug og ser vel ikke ut som det skjer heller før august.

Renate (33)

Forelder i Stavanger

Vi søker dagmamma til jente 1 år. Fra februar-august.

Tove (29)

Forelder i Stavanger

Ønsker dagmamma, fra ca mai og frem til barnehagestart 2019, til en gutt som blir 1 år i mars. Helst eiganes/kampen/tasta område.

Pia

Forelder i Stavanger

Mamma til en aktiv gutt på 2,5 år. Vurderer dagmamma enkelte dager i stedet for barnehage.

Lloyd (35)

Forelder i Stavanger

Hei, my family and I will be relocating to Stavanger from the UK during Jan 2019, and we looking for a reliable and friendly dagmamma for our youngest child (1 year old, born Jun-17) from 1st March 2019. My wife and I will be working full time in the Oil and Gas Industry, in the Tananger area. We have hopefully found spaces at pre-school for our…

Kirsten (35)

Forelder i Stavanger

Hei! Ønsker en barnevakt til en glad og aktiv gutt på 14måneder. Tenker helst noen kvelder i ny og ne, både i ukedager og helger. Ønsker helst en person over 18år og må ha erfaring med barn.

Yohannes (34)

Forelder i Stavanger

Jeg leter etter dagmamma til en gutt som er 10 måneder nå. Vi har ikke fått barnehageplass og vi tenkte å ha dagmamma til han få barnehageplass.

Hossein (37)

Forelder i Stavanger

Hei, jeg har en gutt som er litt over 2 år. Vi har ikke fått barnehage plass, derfor trenger noen å passe ham.

Regina

Forelder i Stavanger

Familie i Stavanger med 2 barn

Keilih (37)

Forelder i Stavanger

Vi er en familie på fire og bor på Madlasandnes. Vi har to døtre, ei på 3 år og ei på 1 år. 3-åringen går i barnehage, mens minstemann får sannsynligvis ikke barnehageplass før i august 2019. Permisjonen går ut i mars og vi er på søken etter ei ansvarsbevisst og vennlig dagmamma som kan passe 1-åringen fra mars-august 2019.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos