Fylke:
Sted:

Foreldre i Porsgrunn


Dagmamma Porsgrunn Barnevakt Porsgrunn Au pair Porsgrunn Foreldre Porsgrunn


Barbro (36)

Forelder i Porsgrunn

Jeg har en gutt på 14 mnd som trenger en dagmamma to dager i uken. Ønsker kontakt med dagmamma med erfaring og som gjerne har egne eller passer flere barn.

Joakim

Forelder i Porsgrunn

Ønsker dagmamma

Anne (37)

Forelder i Porsgrunn

Hei Vi er en fransk familie. Vi bor i Porsgrunn siden October. Vi venter på fødselen til datteren vår tidlig i desember. Jeg mammaen jobber med telearbeid for Frankrike så min barselsorlov er veldig kort. Vi ønsker en trygg, snill og erfaren dagmamma fra mars til hun begynner i barnehage i December 2019. Send gjerne en e-post med noen ord om deg selv…

Cecilie

Forelder i Porsgrunn

Trenger en dagmamma på dagtid en dag i uka.

Sindhu

Forelder i Porsgrunn

I am a mother to 11 month old twins ,a girl and a boy. Me, my husband and our kids lives in porsgrunn. We would like to have an au pair who can start as early as possible.

Marianne (26)

Forelder i Porsgrunn

Hei! Vi er familie på 4 som ønsker oss barnevakt. Våre 2 barn er 7 og 2 år, han eldste er hos oss hver 2 uke. Vi jobber mye kveld og helger søker derfor en som kan utfylle våre behov der det blir vanskelig for oss. Send oss gjerne informasjon om deg selv også tar vi kontakt med deg:) Mvh Marianne og Mikael

Raghdah (48)

Forelder i Porsgrunn

Hei Vi er foreldre en liten gutt på 6 måneder. Jeg mammaen har fått praksis plass som farmasøyt i Porsgrunn og må dermed ha vår lille gutt 2 dager i uken mellom kl. 9 og 15. Vi ønsker oss en trygg, snill og erfaren dagmamma som kan passe vår lille gutt 2 dager i uken.

Lisa (30)

Forelder i Porsgrunn

Har ei datter født november 2016, som jeg hadde trengt en dagmamma/barnepass til hun starter i barnehage 1 november i år. Far jobber også offshore, så hvordan dager/uker blir lagt opp kan avtales etterhvert.

Ida

Forelder i Porsgrunn

Ønsker dagmamma

Anne Cecilie (25)

Forelder i Bø i Telemark

Jeg er mamma til en gutt på ett år. Jeg trenger barnepass i ny og ned pga en liten jobbstilling. Det blir mest ettermiddager og ikke så lenge av gangen da pappaen som regel kommer hjem 16.45. Jeg kunne også tenke meg å få litt hjelp når jeg er hjemme med matlaging og trilleturer. Vi bor i Bø.

lene (23)

Forelder i Skien

Hei jeg hadde vært intrisert i å finne en dagmamma for min sønn på 1 1/2 år. Han er født i uke 26 og tåler ikke mye "støy" blir lett overstimulert som gjør at barnehage blir uaktuelt akuratt nå.

Christine (29)

Forelder i Skien

Vi ønsker dagmamma/barnevakt til vår lille gutt (født 31.juli 2016) fra og med juni og frem til han begynner i barnehage i august. Faren vil være hjemme med han 50% av ukene til barnehageoppstart, så vi trenger dermed en dagmamma som kan ta seg av han ca 2 uker i juni og 2 uker i juli. Send gjerne en e-post med noen ord om deg selv og dine forventninger…

Cecilie

Forelder i Skien

Ønsker dagmamma til min sønn Kasper på 1 år.

Kadro (30)

Forelder i Skien

Hei. Jeg heter Kadro og bor i Skien. Jeg ønsker en dagmamma som har erfaring med barn.

Terese (25)

Forelder i Skien

Trenger en dagmamma for datteren min på 3 år, fram til ho kommer inn i barnehage :)

Stig (49)

Forelder i Skien

Hei, vi ønsker hjelp til stell om morgen og kjøring/gå til barnehage noen ganger i uken for vår 2 år gamle jente. 08.00-10.00. 150 kr pr time. Send en melding og fortell litt om deg selv.

Øyvind (36)

Forelder i Skien

Hei! Vi er en familie på 5 som flytter til Skien/Bratsberg nå i påsken. Vår minstemann på 4,5 år trenger dagmamma fram til sommerferien. Fra august er vi garantert barnehageplass.

Aase (29)

Forelder i Bamble

Søker etter dagmamma til jente på 1år

Turid (30)

Forelder i Bamble

Er ei jente på 30-år, som har sammen med samboer 2 stk fine gode gutter på 4 år og 10 mnd, vi trenger så sårt pass til vår minste gutt. Bor på Stathelle.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos