Fylke:
Sted:

Foreldre i Haugesund


Dagmamma Haugesund Barnevakt Haugesund Au pair Haugesund Foreldre Haugesund


Frida (34)

Forelder i Haugesund

Vi har en gutt på 3,5 och en jenta på 4 mån. Vi har ingen familj här och tränger lite avlastning med b.vakt på vår gutt. Mestadels helg men även nån eftermiddag/kväll av och till.

Kristjana (25)

Forelder i Haugesund

Søker dagmamma 4 dager i uka ( antall timer varierer) , far jobber 4 dager og jeg studerer. Ta kontakt om mer informasjon :-)

Birthe (31)

Forelder i Haugesund

Har en sønn på 1 år som begynner i barnehage 15. august, trenger kanskje dagmamma i perioder fra medio juni.

Laura (35)

Forelder i Karmøy

Mamma til Crystal Nicole, min herlige jenta på 2,5 år ????

Kathrine

Forelder i Karmøy

Hei, jeg har to barn og barnepass ønskes etter behov.

Kathrine (30)

Forelder i Tysvær

Hei. Jeg trenger dagmamma til ei jente som er 20 mnd gammel. Trenger dagmamma ca 2 dager i uken fra 07.30 til ca 15.00.

Anne Kate (21)

Forelder i Rennesøy

Jeg søker dagmamma for en liten gutt som blir 1 år 11.mars i år. Jeg trenger dagmamma fra mai til juli, 3-4 dager i uken. Vi bor på mosterøy, og jeg tar buss til jobb på randaberg. Jeg har ikke serfikatet, og pappaen ikke mulighet til å levere. Så ønsker gjerne og enten finne en dagmamma i nærheten, noen som kan møte meg i randaberg sentrum eller som…

Anlaug

Forelder i Stord

Treng dagmamma til jente født 13.02.17 fom april 2018 - juni 2018.

Christine (38)

Forelder i Bergen

Vi er en liten familie på fire personer: Mor og far med fulltidsjobber som krever reising, en liten gutt på 3 år og en større og selvstendig på 10 som har tatt farvel med vår fantastiske au pair og nå ønsker en ny. Fint om du har erfaring som au pair fra før. Bosted: Bergen. Fleksibel på tid for engasjement.

Marcus (34)

Forelder i Randaberg

Hei, Eg trenger en barnevakt då eg reiser på jobb. Min kona starter jobb kl 05 og vi trenger noen mellom 04:30 og 07:15.    Arbeidsoppgave er at klä opp, gi mat og ta våran 17 månaders son til barnehage då de åpner kl 07:15. Normalt sett så bruket han våkne opp ved kl 06. Barnehagen er ca 5 min gang fra hjemmet. Eg kan va vekk 2 uker så då er de 2…

Linda (30)

Forelder i Stavanger

Hei :) Ønsker dagmamma til lillegutt på 17mnd, han begynner i barnehage i august. Trenger dette snarest da vårs forje dagmamma begynner i jobb allerede om 1 uke.

Helen (40)

Forelder i Stavanger

Looking for a nanny to look after 20month old son on a Tuesday and Thursday 9.00-12.30.

Agnethe (37)

Forelder i Stavanger

Jente født 22 januar trenger snill og omsorgsfull dagmamma fra januar 19, eventuelt desember 18. Ønsker at dagmammaen har eget barn eller passer ett ekstra barn. Helst i området Sunde, kvernevik, madla, eller nær.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos