Foreldre i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss

Tonje (29)   Forelder i Moss

Vi er på utkikk etter en eventuell dagmamma fra Mars, iogmed at vi mest sannsynlig ikke får barnehageplass før August. Jeg har en sønn på straks 11 mnd, som er en ordentlig gladgutt!

Yaroslava (28) Forelder i Moss

Hei. Jeg er mama til gutt som er 4 år, trenger hjelp med sønnen min når jeg er på jobb, for eksempel å hente fra barnehage og omsorg.

Veronica (30)   Forelder i Moss

Jeg er ei aktiv jente på 29 år. Har samboer, vi har tilsammen to sønner på snart 5 år og en på 1 år. De har begge full barnehageplass. Jeg går hjemme nå så trenger å fylle opp dagene…

Hans (54)   Forelder i Moss

Ønsker hjelp til å hente 7 åring på skolen fire dager i uka, hver andre uke. fra 16-18. Følge han hjem og hjelpe han med lekser.

Kurt (37) Forelder i Moss

Vi søker dagmamma for to gutter på 4 og 6 år fra midten av april til midten av juni

Karen (38)   Forelder i Moss

Min sønn på snart 4 år og faren hans flytter til Øvre Eiker på nyåret. Søker dagmamma fra 01.01.2020 til fellesferien starter. Fra kl 06.45-15.30 mand-fred.

Omoye (31) Forelder i Moss

Jeg er en gift fungerende mor til 3 barn, jeg jobber i Moss og Halden, min mann jobber også, noen dager, vi trenger hjelp med dag mamma til vårs jente.

Grace (36) Forelder i Moss

Jeg er alene mor og jobber hver dag. Jeg trenger en barnvakt til sønnen min på 7 år som kan passa på noen dager.

Alhan (32) Forelder i Moss

Jeg trenger barna vakt til 2 gutter en som er 4 1/2 år og en som er 3 1/2 år dem er søt og hyggelig trenger en kvinne som har erfaring og interessert i barn mest etter middag vakt.

Kinh Forelder i Moss

Jeg er 25 år en ung alene far, jeg har veldig travele dager nå, så jeg ser etter en barnevakt

Dagmamma.no 2021 | Dagmamma AS Kripos