Fylke:
Sted:

Foreldre i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss


Melissa (20)

Forelder i Moss

Jeg ser etter en som kan passe mine to små noen kvelder i uka etter dem er lagt når jeg er å trener, og en natt i ny og ned (i helger). Den som passer barna må passe dem hjemme hos meg.

Karen (35)

Forelder i Moss

Jeg søker en dagmamma som kan passe sønnen min på 3 år. Opplegget jeg ønsker er: Hentes hos meg kl 09.00 og taes ned til Åpen barnehage på skarrmyra. De stenger kl 13.00 så da bringes han hjem igjen. Fra Tirsdag- Fredag. Kan selvfølgelig være avvik i aktivitet etterhvert som vi blir bedre kjent.

Alhan (30)

Forelder i Moss

Jeg har to gutter vil ha en barn vakt

Alhan (30)

Forelder i Moss

Jeg trenger barna vakt til 2 gutter en som er 4 1/2 år og en som er 3 1/2 år dem er søt og hyggelig trenger en kvinne som har erfaring og interessert i barn mest etter middag vakt.

Kasia (29)

Forelder i Moss

Ønsker å finne en dagmamma for sønnen min på 2 år . Vi er opptatt av at han skal få en hverdag som er fylt med aktiviteter både ute og inne og en person han kan bli fin og trygg på.

Melanie (26)

Forelder i Moss

Hei, jeg er en ung kvinne på 26 med en gutt på 6 år. Jeg studerer 100% og komme til å trenger barnepass de dagene jeg har skoleprosjekt og må være på skolen litt lengre enn vanlig. Jeg trenger barbepass til helgene og kanskje noen dager i uken. Send melding hvis du er innteressert.

Eirin (24)

Forelder i Moss

Hei, jeg er mamma til en flott gutt på tre og ett halvt år, sønnen min går fortiden i barnhage, men jeg vurderer bytte til dagmamma fordi jeg ønsker en mindre gruppe barn med en voksen som ser og fyller alle behov.(minst ett barn til) Jeg ønsker en erfaren mann/dame, gjerne med egne barn. Jeg jobber 4-5 dager i uken så det må være et lignende tilbud…

Mona-Lisa (35)

Forelder i Moss

Jeg ønsker en barnevakt som kan komme ved behov og passe på vår snart 8 mnd gutt.

Tine (29)

Forelder i Moss

Hei, vi er en familie på tre med en liten aktiv og sosial gutt på snart 1år. Vi har behov for en dagmamma i etpar måneder fra februar til rundt Mai.

Christina (26)

Forelder i Moss

Christina har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos