Foreldre i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss

Christopher (42) Forelder i Moss

Vi er en liten familie med mor, far og en liten Benjamin på snart 3, samt Michael på 4 mnd. Benjamin er en oppvakt, blid gutt som elsker å leke ute, sparke ball, klatre, sykle (uten…

Chi (30)   Forelder i Moss

Hei, vi ser etter en dagmamma som kan ta vare på datteren vår på 10 måneder i april, mai og muligens juni. Vi vil gjerne ha henne tatt vare på mellom kl. 09.00 og 16.00 eller mellom…

Tonje (29)   Forelder i Moss

Vi er på utkikk etter en eventuell dagmamma fra Mars, iogmed at vi mest sannsynlig ikke får barnehageplass før August. Jeg har en sønn på straks 11 mnd, som er en ordentlig gladgutt!

Yaroslava (28) Forelder i Moss

Hei. Jeg er mama til gutt som er 4 år, trenger hjelp med sønnen min når jeg er på jobb, for eksempel å hente fra barnehage og omsorg.

Veronica (30)   Forelder i Moss

Jeg er ei aktiv jente på 29 år. Har samboer, vi har tilsammen to sønner på snart 5 år og en på 1 år. De har begge full barnehageplass. Jeg går hjemme nå så trenger å fylle opp dagene…

Hans (54)   Forelder i Moss

Ønsker hjelp til å hente 7 åring på skolen fire dager i uka, hver andre uke. fra 16-18. Følge han hjem og hjelpe han med lekser.

Kurt (37) Forelder i Moss

Vi søker dagmamma for to gutter på 4 og 6 år fra midten av april til midten av juni

Karen (38)   Forelder i Moss

Min sønn på snart 4 år og faren hans flytter til Øvre Eiker på nyåret. Søker dagmamma fra 01.01.2020 til fellesferien starter. Fra kl 06.45-15.30 mand-fred.

Omoye (32) Forelder i Moss

Jeg er en gift fungerende mor til 3 barn, jeg jobber i Moss og Halden, min mann jobber også, noen dager, vi trenger hjelp med dag mamma til vårs jente.

Grace (36) Forelder i Moss

Jeg er alene mor og jobber hver dag. Jeg trenger en barnvakt til sønnen min på 7 år som kan passa på noen dager.

Dagmamma.no 2021 | Dagmamma AS Kripos