Foreldre i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss

Hans (53)   Forelder i Moss

Ønsker hjelp til å hente 7 åring på skolen fire dager i uka, hver andre uke. fra 16-18. Følge han hjem og hjelpe han med lekser.

Kurt (37) Forelder i Moss

Vi søker dagmamma for to gutter på 4 og 6 år fra midten av april til midten av juni

Karen (37)   Forelder i Moss

Min sønn på snart 4 år og faren hans flytter til Øvre Eiker på nyåret. Søker dagmamma fra 01.01.2020 til fellesferien starter. Fra kl 06.45-15.30 mand-fred.

Omoye (31) Forelder i Moss

Jeg er en gift fungerende mor til 3 barn, jeg jobber i Moss og Halden, min mann jobber også, noen dager, vi trenger hjelp med dag mamma til vårs jente.

Grace (35) Forelder i Moss

Jeg er alene mor og jobber hver dag. Jeg trenger en barnvakt til sønnen min på 7 år som kan passa på noen dager.

Veronica (29)   Forelder i Moss

Nylig blitt mamma igjen så har glemt å oppdatere profilen min. Kommer tilbake senere. ;) Jeg er ei aktiv jente på 27 år. Har samboer, vi har tilsammen en sønn på snart 3 år. Han…

Alhan (31) Forelder i Moss

Jeg trenger barna vakt til 2 gutter en som er 4 1/2 år og en som er 3 1/2 år dem er søt og hyggelig trenger en kvinne som har erfaring og interessert i barn mest etter middag vakt.

Kinh   Forelder i Moss

Jeg er 25 år en ung alene far, jeg har veldig travele dager nå, så jeg ser etter en barnevakt

Melissa (22)   Forelder i Moss

Jeg ser etter en som kan passe mine to små noen kvelder i uka etter dem er lagt når jeg er å trener, og en natt i ny og ned (i helger). Den som passer barna må passe dem hjemme hos…

Kasia (30) Forelder i Moss

Ønsker å finne en dagmamma for sønnen min på 2 år . Vi er opptatt av at han skal få en hverdag som er fylt med aktiviteter både ute og inne og en person han kan bli fin og trygg på.

Dagmamma.no 2020 | Dagmamma AS Kripos