Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Sarpsborg


Dagmamma Sarpsborg Barnevakt Sarpsborg Au pair Sarpsborg Foreldre Sarpsborg


Mira Christella  

Dagmamma i Sarpsborg

Hei, Jeg heter Mira og har 3 gutter på 9 år, 1,5 år og minstemann på 4 mnd. Vi bor på et småbruk på grensa mellom Sarpsborg og Rakkestad. Vi har hunder, hester, katter og 2 marsvin. Masse plass for lek og moro spesielt utendørs da vi bor med skog på alle kanter. Ønsker du at barnet ditt skal få mye utetid og samvær med dyr, ta kontakt da vel.

Augie (27)

Dagmamma i Sarpsborg

Jeg er mamma på to fine gutter. Jeg søker for foreldre som trenger litt hjelp for barna deres.Jeg er glad i barna og vil passe på dem som mine. Ta gjerne kontakt.

Therese (36)

Dagmamma i Sarpsborg

Hei. Jeg er hjemmeværende med en liten jente på 9 mnd. Det hadde vært hyggelig med selskap så vurderer å være dagmamma i tillegg.

Ariana (19)

Dagmamma i Sarpsborg

Hei hei! Jeg ser nå etter dagmamma/barnevakt jobber! Jeg er 19 år! Jeg har jobbet som barnevakt i 7 år. Jeg har også jobbet som dagmamma i 3 år. Har passet barn i alderen 2 uker til 13 år, Jeg bor i egen leilighet i Skjeberg og ønsker gjerne å passe her, men kan selvfølgelig passe hos deg/dere. Jeg syntes frisk luft i hverdagen er viktig, så vi…

Tuva (20)

Dagmamma i Sarpsborg

Jeg er ei blid og positiv jente som bruker meste av fritiden min på musikalteater! Jeg har i mange år vært barnevakt, og trives veldig med det. Jeg liker å gå turer og finne på aktiviteter, men også godt å være inne. Jeg er nå ferdig på vgs, og ønsker å tjene litt penger. Jeg har gode karakterer og kan hjelpe til med lekser om det trengs.

Esteban (42)

Dagmamma i Sarpsborg

Hi! I am Esteban from Mexico! I am married and have 2 children. I have been working for over 20 years in restaurants, but since last year I have been working (internship) at Språkstien åpenbarnehage in Landås (gode referanser!). I live in the country side, next to a farm, so I go and pick up milk every day. I like to go to visit the animals, walk…

Iris  

Dagmamma i Sarpsborg

Jeg er en dame på 30 år som holder til på Klavestadhaugen i Sarpsborg. Tar på meg jobb både som dagmamma og barnevakt. Har bil og lappen å er fleksibel på tid. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Sylvia (20)

Dagmamma i Fredrikstad

Jeg heter Sylvia Jeg vil si at jeg er en positiv og sprudlende jente. Elsker å jobbe med eller være med barn/eldre. Er utdannet Helsefagarbeider. Jeg er alltid på tiden om ikke før.

Veronica (28)

Dagmamma i Moss

Jeg er ei aktiv jente på 27 år. Har samboer, vi har tilsammen en sønn på snart 3 år. Han har barnehageplass. Jeg jobber deltid så trenger å fylle opp dagene litt dermed vil jeg hjelpe foreldre i en aktiv hverdag med å passe deres barn :) Jeg er snill, ærlig, tolmodig og flink med barn. Ser på meg selv som en omsorgsfull mamma med mye godt. :)…

Benedicte  

Dagmamma i Fredrikstad

Jeg er en jente på 22 som har to barn. To gutter, en på 4 år og en på 1 år. Jeg elsker å være med barn og å kunne få delta i barns hverdag.

Silje  

Dagmamma i Fredrikstad

Silje, 23 år Dagmamma/barnepass Gått helsefagarbeider på vgs.. Jeg har en sønn på 16 mnd, som har begynt i barnehage, så har mye tid til overs. Jeg er godt vandt med barn, i alle aldre. Jeg kommer selv fra en søskenflokk på 6 stykker, og har passet barn fra ung alder. Har mye erfaring med barn, har også jobbet i barnehage. Ta gjerne kontakt om du…

Benedicte  

Dagmamma i Fredrikstad

Jeg er en blid og omgjengelig jente på 20 år som gjerne kunne tenke seg å å være dagmamma. Uansett alder på barnet/barna er det ikke noe problem for meg. Jeg er mamma til en gutt på 2 år selv, så selvom jeg ikke har noen erfaring som dagmamma vet jeg hva det innebærer å ha små barn, og går godt overens med alle barn i alle aldre :-)

Sandra  

Dagmamma i Fredrikstad

Jeg er Dagmamma på Årum i Fredrikstad. Jeg har fire barn selv, tre i barneskole alder og ei jente på snart to som er hjemme med meg. Jeg har eget hvilerom til barna. Jeg har alt utstyr som trengs til barna, slik at barna bare trenger skift og yttertøy. Vi går ofte turer og drar gjerne i park. Jeg har sammarbeid med en annen dagmamma i nabolaget, slik…

Hilde  

Dagmamma i Fredrikstad

Utdannet spedbarn/barselpleier v Sarpsborg sykehus 1975. Ferdig førskolelærer/barnehagelærer v HIØi 1978. Etterutdanning v HIØ 2001.. 6-10 års ped. Ped-leder v Vår frues bhg 1978...79 og 80. Pedleder Peer Gyntv bhg fra Sarpsborg 1981-1999. Lærer v Kurland skole 1999-2003. Fosterforeldre frem tll 2013.3 voksne barn.. 3 barnebarn 4-6 år.

Melissa (21)

Dagmamma i Moss

Har to barn selv. En på to år, og en på 4 måneder. Passer gjerne en eller to til hjemme hos oss :) Ta gjerne kontakt!

Sunniva  

Dagmamma i Fredrikstad

Jeg er en ansvarsfull og blid jente på 23 år. Jeg er ferdig med min utdanning innen økonomi og ledelse fra NTNU 1 juni. Fra 1 Oktober begynner jeg på masterutdanningen min, så har 4 måneder fri. Hvor jeg gjerne kan både sitte barnevakt eller jobbe fast som dagmamma. Har jobbet mye med barn tidligere, både i barnehage og som barnevakt. I tillegg…

Evy  

Dagmamma i Råde

Erfaren dagmamma med gode referanser. Fine ute områder, godt pedagogisk opplegg. Individuell oppfølging. Fleksibel.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos