Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Ås


Dagmamma Ås Barnevakt Ås Au pair Ås Foreldre Ås


San (38)

Dagmamma i Ås

Interesert til å være dagmamma til små barna. Minste sønnen min er hjemme frem til neste barnahage start så har jeg mulighet til å passe på 1-2 andre små barn sammen med min lille .

Monika (20)

Dagmamma i Ås

Hi, my name is Monika and I'm from Poland. I live in Asker. I worked as a nany since two years. I have a younger brother. I really like children. I'm a patient, reliable and kind. I'm very flexible. I speak Polish, English and I learn Norwegian.

Aina (29)

Dagmamma i Ås

Hei. Jeg er en ung dame på 29 år som er mellom jobber, så jeg ønsker å bli Dagmamma for barn. Jeg er utdannet Barne og ungdomsarbeider, fikk fagbrevet mitt i 2012. Siden det har jeg jobbet i forskjellige barnehager, mest på småbarnsavdelinger. jeg elsker å jobbe med barn og er veldig dedikert.

Tina (27)

Dagmamma i Frogn

Jeg er en jente på 27, bosatt i Drøbak. Er hjemme med sønnen min på to år. Er ledig som dagmamma f.o.m desember 2017. Vi bor landlig til i trygge omgivelser med både høner, ender og hester som nærmeste nabo. Genuint intressert i tilknytningsomsorg, og går for tiden på COS-kurs i regi av Frogn kommune. Ta gjerne kontakt for en prat!

Valentina

Dagmamma i Ski i Akershus

Jeg bor i Ski og lærer norsk. Snakker russisk og har tenkt om det er noen russisktalende familier i nærheten som vil at barna skal lære russisk. Kan hjelpe til med lekser.

Carmela (35)

Dagmamma i Ski i Akershus

Jeg er en snill og omsorgsfull dame, søker en foreldre som trenger dagmamma. Jeg har lang erfaring med barn både i barnehagen og egen barn på 9 år. Jeg jobber som assistent vikar i barnehagen i ski og trenger litt extra jobb.

Juana (29)

Dagmamma i Vestby

Hei, jeg er en kvinne på 29 år som kommer fra Mexico. Jeg er gift med en nordmenn og har en bebe på 7 mnd. Mens jeg passer på beben min vil jeg gjerne hjelpe å passe på andre spedbarn, småbarn og barn. Jeg har jobbet som au pair med en norsk familie og har vært barnevakt for flere barn. Jeg er veldig tålmodige, ansvarlig, kjærlig og morsomt. Jeg…

Lene (46)

Dagmamma i Oppegård

Lene har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Ewa (52)

Dagmamma i Oppegård

Hei Jeg er kvinne på 52 år, utdannet pedagog, jobbet i barnehage, har lang erfaring med å jobbe med barn, varm, omsorgsfull, pålitelig, med stort hjerte for barn, stabil, kreativ og engasjert person. Jeg søker et flere barn til å passe på i Oslo området. Hilsen Ewa

Emmy (22)

Dagmamma i Oppegård

Hei! Jeg er en jente på 23 år. Jeg er ledig til å jobbe i juni og juli. Utdannet barne- og ungdomsarbeider, jeg tar utdanning som barnehagelærer. Har erfaring som barnevakt i flere år, alt fra 6 mnd til 10 år. Jeg er fleksibel i forhold til arbeidstider og har også bil.

Marlene (25)

Dagmamma i Enebakk

Hei! Jeg er en jente på 25år og mamma til en gutt på 10mnd. Pga mangel på barnehageplass kommer jeg til å gå hjemme fra mars til august så hvis det er noen som trenger pass av barn på dagtid stiller jeg gjerne opp! Jeg har en del erfaring innen omsorg da jeg har jobbet i barnehage, barne skole og eldre omsorg. Vi har en stor hage som barna kan leke…

Malyuun (25)

Dagmamma i Nesodden

Hei! Jeg heter Malyuun og 25 år. Jeg har ikke barn men Jeg har mer arfaring med små og store barna og Jeg jobber i Barnehage vikar og glad med barna. Kontakt meg hvis du trenger hjelp med barnevakt.

Payam (39)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Jeg er en dame har tre barn, opprinnelig fra Irak, har god erfaring , jobbet flere år som dagmamma, foreldrene var veldig fornøyde og jeg har fått gode tilbakemelding. Har referanse.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos