Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Re


Dagmamma Re Barnevakt Re Au pair Re Foreldre Re


Magdalena

Dagmamma i Re

Jeg bor i Gjelstad. Jeg har 30 års arbeid. Jeg er en kvalifisert barnevakt med dokumenter og referanser. Jeg er polsk og jeg lærer norsk.

Kristine (31)

Dagmamma i Re

Jeg er en dame på 31 år og har en datter på 8 mnd. Vi planlegger å være hjemme 2019 og mulig 2020. Derfor ønsker vi å dele hverdagen med 1-2 barn til. Jeg er delvis utdannet barne og ungdomsarbeider og har erfaring fra arbeid i barnehage. Ønsker primært arbeid man-fre kl 07-17, men åpen for andre forslag om det er andre behov. Er også åpen for å…

Marita (30)

Dagmamma i Re

Hei! Jeg er ei blid og hyggelig dame på 30 år, jeg ønsker å passe barn, da jeg går hjemme med min sønn på snart 8 mnd.. Har også ei datter på 3 år, men hun går hver dag i bhg. Jeg har valgt å gå forlenget hjemme pga bhg. Vi har god og sikker plass, både inne og ute.. Gode muligheter for å sove ute i vogn, inne i vogn om det er veldig kaldt. Ta gjerne…

Bente (58)

Dagmamma i Re

Hei Norsk, sporty, barneglad mormor som bor landelig til sammen med datter, svigersønn og tre barnebarn. De to største barnebarna er på skole og barnehage. Lille Lykke på 1 år er hjemme med mamma og mormor. Vi har det veldig koselig med lek, turer og masse kos. Vi tar gjerne imot et dagbarn. Mvh Bente.

Dijana (26)

Dagmamma i Re

Jeg kan være dagmamma, barnevakt :) Har erfaring som barne og ungdommsarbeider og jobbet i barnehage og skole..

Gunhild (58)

Dagmamma i Holmestrand

Jeg er ei dame som har mye erfaring med barn i alle aldere Har jobbet i både barnehager og på barneavdelinger på sykehus, har også drevet familiebarnehage

Kwan (33)

Dagmamma i Holmestrand

Hei jeg er en dame på 33 år som liker å jobbe med barn og har erfaring med barn fra før. Hvis dere trenger meg bare ta kontakt.

Adelen (21)

Dagmamma i Holmestrand

Positiv og glad jente, jobbet lenge med barn i alle aldre og elsker hvert minutt med det! 21 år gammel og kommer fra Holmestrand, akkurat nå er jeg arbeidsledig da jeg i mars ble ferdig som lærekandidat. Har jobbet med multifunksjonshemmede barn/voksne nå i 3 År så har erfaring med det også! Leter etter en jobb som dagmamma eller barnevakt :)

Shane (39)

Dagmamma i Holmestrand

Jer er to barns mor og har nylig flyttet til Holmestrand. Har erfaring i helse og omsorg og er glad i barn. Liker å lage mat. Jeg ønsker å jobbe som dagmamma eller barnevakt. Jeg er ansvarsfull.

Marta (26)

Dagmamma i Horten

Hei, jeg er Marta. Jeg jobbe som Dagmamma i Horten.

Roselyn (29)

Dagmamma i Horten

Jeg har en gutt for 4 år. Jeg liker barn. Jeg er fra Filipinene. Jeg snakker norsk. Jeg er flytende på engelsk. Jeg kan snakke og forstå norsk minst det grunnleggende.

Camilla (24)

Dagmamma i Horten

Jeg og mannen fikk en nydelig gutt i november 2016 :-) Og vi har ordnet med permisjonen sånn at vi begge er hjemme (jeg studerer nettstudium fulltid på kveldstid) hver dag oktober-juni, med unntak av at jeg skal ha 4 uker med praksis på lærerstudiet på våren (men hvor da mannen min er hjemme). Vi ønsker da å være dagmamma/dagforeldre for ett barn…

Maria

Dagmamma i Horten

Ledig Dagmamma. Har gode referanser! For mer informasjon ta gjerne kontakt! Mvh Maria.

Kristina (28)

Dagmamma i Horten

Dagmamma i Horten

Maritha (28)

Dagmamma i Tønsberg

28 år gammel jente fra Barkåker. Kan være dagmamma Mandag, Onsdag og Fredag. Har referanser
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos