Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Rakkestad


Dagmamma Rakkestad Barnevakt Rakkestad Au pair Rakkestad Foreldre Rakkestad


Nathalie (23)

Dagmamma i Rakkestad

Hei, jeg heter Nathalie. Jeg er en 23-år gammel jente som nå bor i rakkestad kommune. Jeg har en datter født nov-17. Jeg ønsker å bli dagmamma/barnevakt fra høsten 2018. Jeg ønsker å kunne ha datteren min hjemme fra barnehagen til hun er litt eldre,og tenker da at det kunne vært fint for henne å få en lekekamerat her hjemme.

Elin (30)

Dagmamma i Rakkestad

Jeg er en kvinne på 30,som er ledig som dagmamma. Jeg har selv 2 barn,men de er i bhg.Jeg har jobbet som vikar i bhg i 6 år, så har en god del erfaring. Jeg er ledig omg, bare ta kontakt så avtaler vi et møte.

Karen Sofie (27)

Dagmamma i Marker

Karen Sofie har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Berit Irene (57)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Jeg er en bestemor fra Mysen som kunne tenke meg å ha avlastingbarn 1 helg i mnd. Med mulighet for 2 helger. Har jobb i barnehager og skoler stort sett siden jeg var 15.

Lillian (47)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Voksen og erfaren dagmamma har noe ledig kapasitet. Egne barn på 11 og 19 år og utdannet omsorgsarbeider. Bor i enebolig med lite trafikk utenfor og flotte turomgivelser. Trygghet og god kjemi er alt :)

Barbro (40)

Dagmamma i Eidsberg

Hei jeg heter Barbro å er dagmamma bor på Slitu på en gård.. passer nå ei jente på litt over et år...så er jeg passer to søsken par på 2år og 4 år en gang i uka.. har fire barn selv ei som går 10klasse en i 8 klasse ei i 6 klasse og ei i 4 klasse.. har nå ledige plasser.. Nr mit er 93281462 bare å ringe eller sende melding hvis dere trenger barne pass..…

Anita (24)

Dagmamma i Eidsberg

Hei, jeg er 24 år fra Mysen. Har selv 2 barn, 1 gutt på 6 år og ei frøken på 1 år. Jeg har tidligere jobbet i barnehage og holder nå på å studere.

Linn-Celine (25)

Dagmamma i Eidsberg

Jeg er en dame på 26 år, gift og har en datter på 8 mnd, og 3 bonusjentene på 4,8,10 år. Der jentene på 8 og 10 bor fast sammen med meg og min mann. Jeg har veldig lyst til Å jobbe som dagmamma på deltid, for å hjelpe andre foreldre som trenger en lojal og tillitsfull person til å se til barna sine:) Har ingen utdanning, men har livserfaring og…

Tuva (20)

Dagmamma i Sarpsborg

Jeg er ei blid og positiv jente som bruker meste av fritiden min på musikalteater! Jeg har i mange år vært barnevakt, og trives veldig med det. Jeg liker å gå turer og finne på aktiviteter, men også godt å være inne. Jeg er nå ferdig på vgs, og ønsker å tjene litt penger. Jeg har gode karakterer og kan hjelpe til med lekser om det trengs.

Iris (30)

Dagmamma i Sarpsborg

Jeg er en dame på 30 år som holder til på Klavestadhaugen i Sarpsborg. Tar på meg jobb både som dagmamma og barnevakt. Har bil og lappen å er fleksibel på tid. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Therese (35)

Dagmamma i Sarpsborg

Hei. Jeg er hjemmeværende med en liten jente på 9 mnd. Det hadde vært hyggelig med selskap så vurderer å være dagmamma i tillegg.

Ida (24)

Dagmamma i Trøgstad

Mitt navn er Ida, jeg er 24 år og er hjemmeværende med mitt barn på 6 måneder. Jeg starter som dagmamma i fra 1 Mars 2018 og tilbyr 1 ledig plass, eventuelt søsken. Hos meg vil barna få hjemmelaget sunn mat, allergier vil bli tatt hensyn til. Jeg har 2 katter og 1 veldig snill og rolig hund og 2 hester. Barna kan derfor få være med å stelle dyrene…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos