Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Eidsberg


Dagmamma Eidsberg Barnevakt Eidsberg Au pair Eidsberg Foreldre Eidsberg


Linn-Celine (25)

Dagmamma i Eidsberg

Jeg er en dame på 26 år, gift og har en datter på 8 mnd, og 3 bonusjentene på 4,8,10 år. Der jentene på 8 og 10 bor fast sammen med meg og min mann. Jeg har veldig lyst til Å jobbe som dagmamma på deltid, for å hjelpe andre foreldre som trenger en lojal og tillitsfull person til å se til barna sine:) Har ingen utdanning, men har livserfaring og…

Barbro (40)

Dagmamma i Eidsberg

Hei jeg heter Barbro å er dagmamma bor på Slitu på en gård.. passer nå ei jente på litt over et år...så er jeg passer to søsken par på 2år og 4 år en gang i uka.. har fire barn selv ei som går 10klasse en i 8 klasse ei i 6 klasse og ei i 4 klasse.. har nå ledige plasser.. Nr mit er 93281462 bare å ringe eller sende melding hvis dere trenger barne pass..…

Berit Irene (57)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Jeg er en bestemor fra Mysen som kunne tenke meg å ha avlastingbarn 1 helg i mnd. Med mulighet for 2 helger. Har jobb i barnehager og skoler stort sett siden jeg var 15.

Lillian (47)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Voksen og erfaren dagmamma har noe ledig kapasitet. Egne barn på 11 og 19 år og utdannet omsorgsarbeider. Bor i enebolig med lite trafikk utenfor og flotte turomgivelser. Trygghet og god kjemi er alt :)

Anita (24)

Dagmamma i Eidsberg

Hei, jeg er 24 år fra Mysen. Har selv 2 barn, 1 gutt på 6 år og ei frøken på 1 år. Jeg har tidligere jobbet i barnehage og holder nå på å studere.

Ida (24)

Dagmamma i Trøgstad

Mitt navn er Ida, jeg er 24 år og er hjemmeværende med mitt barn på 6 måneder. Jeg starter som dagmamma i fra 1 Mars 2018 og tilbyr 1 ledig plass, eventuelt søsken. Hos meg vil barna få hjemmelaget sunn mat, allergier vil bli tatt hensyn til. Jeg har 2 katter og 1 veldig snill og rolig hund og 2 hester. Barna kan derfor få være med å stelle dyrene…

Thea (23)

Dagmamma i Askim

Hei! Jeg er ei 22 år gammel jente som ønsker og jobbe som dagmamma/barnevakt først og fremst sommeren 2017. Tidligere har jeg jobbet på barneskole/SFO og i barnehage, som lærling og vikar. I juni 2015 besto jeg fagprøven i barne-og ungdomsarbeiderfaget med karakteren meget godt. Dermed har jeg erfaring med barn i alderen 0-15 år. Jeg er tidligere håndballspiller,…

Ida Marie (21)

Dagmamma i Trøgstad

Er en jente på 21 år og har en jente på 6mnd. Hos i en tomannsbolig med samboeren min og hans bror og dame. Har en liten hund som er utrolig glad i babyer og barn. Liker og gå turer i skogen.

Elin (30)

Dagmamma i Rakkestad

Jeg er en kvinne på 30,som er ledig som dagmamma. Jeg har selv 2 barn,men de er i bhg.Jeg har jobbet som vikar i bhg i 6 år, så har en god del erfaring. Jeg er ledig omg, bare ta kontakt så avtaler vi et møte.

Karen Sofie (27)

Dagmamma i Marker

Karen Sofie har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Jane (19)

Dagmamma i Spydeberg

19 år gammel jente, studert barn og ungdom. Veldig glad i barn, har 5 småsøsken helt ned til barnehagen. Trives i godt selskap rundt barn.

Tine (32)

Dagmamma i Spydeberg

Søker omsorgsfull og god dagmamma for datteren vår på to år en/ to dager i uken.

Stine (28)

Dagmamma i Spydeberg

Jeg er utdannet pedagog og jobber til vanlig som pedagogisk leder i barnehage. Jeg er nå hjemme med min datter på to år, og kommer til å være hjemme frem til sommeren 2019. Jeg ønsker å være dagmamma i denne perioden, og ser hovedsakelig etter barn fra ett til tre år, så barna kan ha glede av hverandre. Jeg kommer til å legge opp dagene etter barnas…

Oda (26)

Dagmamma i Våler i Østfold

Jeg er en sprek mamma til sønnen min på 11 måneder som jeg har valgt å gå hjemme med. Jeg er tilhenger av nærhet, forståelse og tilknytningsomsorg. Jeg bærer mye i sjal og bæresele. Jeg har sertifikat og bil med mulighet for isofix. Jeg er egentlig utdannet dyrepleier og har en liten hund og katt. Bor landlig til med stor hage.

Tuva (20)

Dagmamma i Sarpsborg

Jeg er ei blid og positiv jente som bruker meste av fritiden min på musikalteater! Jeg har i mange år vært barnevakt, og trives veldig med det. Jeg liker å gå turer og finne på aktiviteter, men også godt å være inne. Jeg er nå ferdig på vgs, og ønsker å tjene litt penger. Jeg har gode karakterer og kan hjelpe til med lekser om det trengs.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos