Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Marker


Dagmamma Marker Barnevakt Marker Au pair Marker Foreldre Marker


Karen Sofie (27)

Dagmamma i Marker

Karen Sofie har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Elin (30)

Dagmamma i Rakkestad

Jeg er en kvinne på 30,som er ledig som dagmamma. Jeg har selv 2 barn,men de er i bhg.Jeg har jobbet som vikar i bhg i 6 år, så har en god del erfaring. Jeg er ledig omg, bare ta kontakt så avtaler vi et møte.

Berit Irene (57)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Jeg er en bestemor fra Mysen som kunne tenke meg å ha avlastingbarn 1 helg i mnd. Med mulighet for 2 helger. Har jobb i barnehager og skoler stort sett siden jeg var 15.

Lillian (47)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Voksen og erfaren dagmamma har noe ledig kapasitet. Egne barn på 11 og 19 år og utdannet omsorgsarbeider. Bor i enebolig med lite trafikk utenfor og flotte turomgivelser. Trygghet og god kjemi er alt :)

Barbro (40)

Dagmamma i Eidsberg

Hei jeg heter Barbro å er dagmamma bor på Slitu på en gård.. passer nå ei jente på litt over et år...så er jeg passer to søsken par på 2år og 4 år en gang i uka.. har fire barn selv ei som går 10klasse en i 8 klasse ei i 6 klasse og ei i 4 klasse.. har nå ledige plasser.. Nr mit er 93281462 bare å ringe eller sende melding hvis dere trenger barne pass..…

Anita (24)

Dagmamma i Eidsberg

Hei, jeg er 24 år fra Mysen. Har selv 2 barn, 1 gutt på 6 år og ei frøken på 1 år. Jeg har tidligere jobbet i barnehage og holder nå på å studere.

Linn-Celine (25)

Dagmamma i Eidsberg

Jeg er en dame på 26 år, gift og har en datter på 8 mnd, og 3 bonusjentene på 4,8,10 år. Der jentene på 8 og 10 bor fast sammen med meg og min mann. Jeg har veldig lyst til Å jobbe som dagmamma på deltid, for å hjelpe andre foreldre som trenger en lojal og tillitsfull person til å se til barna sine:) Har ingen utdanning, men har livserfaring og…

Ida (24)

Dagmamma i Trøgstad

Mitt navn er Ida, jeg er 24 år og er hjemmeværende med mitt barn på 6 måneder. Jeg starter som dagmamma i fra 1 Mars 2018 og tilbyr 1 ledig plass, eventuelt søsken. Hos meg vil barna få hjemmelaget sunn mat, allergier vil bli tatt hensyn til. Jeg har 2 katter og 1 veldig snill og rolig hund og 2 hester. Barna kan derfor få være med å stelle dyrene…

Ida Marie (21)

Dagmamma i Trøgstad

Er en jente på 21 år og har en jente på 6mnd. Hos i en tomannsbolig med samboeren min og hans bror og dame. Har en liten hund som er utrolig glad i babyer og barn. Liker og gå turer i skogen.

Thea (23)

Dagmamma i Askim

Hei! Jeg er ei 22 år gammel jente som ønsker og jobbe som dagmamma/barnevakt først og fremst sommeren 2017. Tidligere har jeg jobbet på barneskole/SFO og i barnehage, som lærling og vikar. I juni 2015 besto jeg fagprøven i barne-og ungdomsarbeiderfaget med karakteren meget godt. Dermed har jeg erfaring med barn i alderen 0-15 år. Jeg er tidligere håndballspiller,…

Jane (19)

Dagmamma i Spydeberg

19 år gammel jente, studert barn og ungdom. Veldig glad i barn, har 5 småsøsken helt ned til barnehagen. Trives i godt selskap rundt barn.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos