Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Rømskog


Dagmamma Rømskog Barnevakt Rømskog Au pair Rømskog Foreldre Rømskog


Kirsti (30)

Dagmamma i Aurskog-Høland

Hei ! :-) Heter Kirsti og er 30 år. Bor på et idyllisk småbruk på løken, Aurskog Høland. Her har jeg dyr som katt, sau og høner ! Er veldig glad i barn og har jobbet i barnehage. Er ledig som dagmamma når du/dere måtte ønske :-)

Cherie Von (31)

Dagmamma i Aurskog-Høland

Hei, jeg heter Cherie Von, jeg bor på Fosser i Aurskog-Høland. Jeg kan snakke norsk og engelsk. Jeg har erfaring som barnevakt eller dagmamma i hjemlandet mitt og her i Norge. Jeg er veldig glad i barn og jeg kan gjøre litt husarbeid.

Ida (24)

Dagmamma i Trøgstad

Mitt navn er Ida, jeg er 24 år og er hjemmeværende med mitt barn på 6 måneder. Jeg starter som dagmamma i fra 1 Mars 2018 og tilbyr 1 ledig plass, eventuelt søsken. Hos meg vil barna få hjemmelaget sunn mat, allergier vil bli tatt hensyn til. Jeg har 2 katter og 1 veldig snill og rolig hund og 2 hester. Barna kan derfor få være med å stelle dyrene…

Karen Sofie (27)

Dagmamma i Marker

Karen Sofie har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Ida Marie (21)

Dagmamma i Trøgstad

Er en jente på 21 år og har en jente på 6mnd. Hos i en tomannsbolig med samboeren min og hans bror og dame. Har en liten hund som er utrolig glad i babyer og barn. Liker og gå turer i skogen.

Linn-Celine (25)

Dagmamma i Eidsberg

Jeg er en dame på 26 år, gift og har en datter på 8 mnd, og 3 bonusjentene på 4,8,10 år. Der jentene på 8 og 10 bor fast sammen med meg og min mann. Jeg har veldig lyst til Å jobbe som dagmamma på deltid, for å hjelpe andre foreldre som trenger en lojal og tillitsfull person til å se til barna sine:) Har ingen utdanning, men har livserfaring og…

Chnur (37)

Dagmamma i Stovner

Jeg er en dame på 36 år, har studert som operasjon sykepleie, jeg har 2 barn som 4 og 2 åring. jeg er hjemme samme med minste datter Jeg er veldig lyst å passe andre barn samme med mine prinsesse. vil gjerne kontakt med sms eller epost.

Barbro (40)

Dagmamma i Eidsberg

Hei jeg heter Barbro å er dagmamma bor på Slitu på en gård.. passer nå ei jente på litt over et år...så er jeg passer to søsken par på 2år og 4 år en gang i uka.. har fire barn selv ei som går 10klasse en i 8 klasse ei i 6 klasse og ei i 4 klasse.. har nå ledige plasser.. Nr mit er 93281462 bare å ringe eller sende melding hvis dere trenger barne pass..…

Lillian (47)

Dagmamma i Eidsberg

Hei. Voksen og erfaren dagmamma har noe ledig kapasitet. Egne barn på 11 og 19 år og utdannet omsorgsarbeider. Bor i enebolig med lite trafikk utenfor og flotte turomgivelser. Trygghet og god kjemi er alt :)

Anita (24)

Dagmamma i Eidsberg

Hei, jeg er 24 år fra Mysen. Har selv 2 barn, 1 gutt på 6 år og ei frøken på 1 år. Jeg har tidligere jobbet i barnehage og holder nå på å studere.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos