Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss


Halima (48)

Dagmamma i Moss

Jeg ønsker å jobbe som dagmamma. Jeg er en voksen dame på 48 år og bor i Moss. Jeg går på kurs dagtid, men ønsker å passe barn på kveldstid fra 15:30 og helg. Jeg er meget glad i barn og har jobbet i barnehage før. jeg snakker norsk og arabisk .

Siri (19)

Dagmamma i Moss

Jeg er 19 år. Jeg har jobbet som butikkmedarbeider, og jobber som vaskehjelp for Mosseskogen vel. Jeg har mulighet til å passe barn både ukedager og helger. Min mor har hvert dagmamma når jeg var mindre så er ganske kjent med det. Jeg har også passet barn selv for venner og familie. Andre oppfatter meg som svært hyggelig og snil, har også hatt mange…

Ashiana  

Dagmamma i Moss

Jeg har tidligere jobbet i barnehage et år i praksis. Jeg snakker både norsk og urdu. Jeg har en sønn på 12 år og når han er på skole vil jeg gjerne passe barn i eget hjem. Jeg kan også passe på kveldstid iblant. Jeg bor ikke så langt unna en lekeplass.

Shkurte  

Dagmamma i Moss

Jeg har bodd i Norge i 7 år. Jeg snakker albansk. Jeg har jobbet i barnehage i 12 mnd og 3 mnd som salgsmedarbeider i butikk. Akkurat nå har jeg mulighet til å kunne passe barn når som helst etter avtale.

Marius (31)

Dagmamma i Moss

jeg 31 år bor i moss jeg er utdannet barn og ungdomsarbeider som har jobbet i barnehage i 6 år. etter at jeg flyytet til moss har det vært lite med jobb på meg så da tenkte jeg at jeg kanskje skulle prøve meg her... jeg er tålmodig, liker å være ute, er aktiv, og liker å jobber med barn ta gjerne kontakt vist det er noe dere lurer på.

Tanya (29)

Dagmamma i Moss

Har fullført 2 av 3 år på barnehagelærerutdannelsen. Fullført og godkjent livredderkurs på barn.

Rowena (44)

Dagmamma i Moss

I am a mother with 3kids one is already 23years old in one is 20 years old in one is soon be come a 5year.iam looking for a job that's it fit on my isquedeule . I can be a nanny or baby sitter .

Veronica (28)

Dagmamma i Moss

Jeg er ei aktiv jente på 27 år. Har samboer, vi har tilsammen en sønn på snart 3 år. Han har barnehageplass. Jeg jobber deltid så trenger å fylle opp dagene litt dermed vil jeg hjelpe foreldre i en aktiv hverdag med å passe deres barn :) Jeg er snill, ærlig, tolmodig og flink med barn. Ser på meg selv som en omsorgsfull mamma med mye godt. :)…

Sahra (50)

Dagmamma i Moss

senere

Juhaina (47)

Dagmamma i Moss

Jeg er 46 år gammel kvinne. Jeg anser meg selv som nøye, positiv og lett samarbeide med. Jeg har mye erfaring innen helse og omsorg som jeg ønsker å bruke.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos