Fylke:
Sted:

Barnevakt i Sarpsborg


Dagmamma Sarpsborg Barnevakt Sarpsborg Au pair Sarpsborg Foreldre Sarpsborg


Melika (17)

Barnevakt i Sarpsborg

Jeg er en jente på 17 år og går i 2 VGs i fritiden jobber jeg på Nille og på sykehjem. Jeg er flink til å kommunisere med barn og har vært utplassert i barnehage før og har politiattest om det trengs å vises, jeg har også taushetsplikt. Og jeg har kunnskap over det jeg driver med send meg melding om du er interisert.

Josefine (18)

Barnevakt i Sarpsborg

Jeg er en jente på nesten 19 år som kan stille opp som barnevakt en stund :) jeg kan ha barn hjemme hos meg :) har jobbet i barnehage via utplasseringer, har tante barn mellom 1-4år. Og en søster på 16 som er psykisk utviklingshemmed så gjør at hun er som 5 åring i oppførsel og forståelse så ganske vant med små barn.

Elida (16)

Barnevakt i Sarpsborg

Jeg ser etter en banevaktjobb som jeg kan ha ved siden av min hverdag som består av frivillig arbeid. Jeg er ei arbeidsom 17 årig jente som er lett å ha med å gjøre. Jeg liker å være ute, spille gitar og synge, litt piano.

Frida

Barnevakt i Sarpsborg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Sarpsborg. Jeg er blid og positiv og er veldig glad i barn. Jeg tror det å være barnevakt passer meg veldig bra, jeg liker å holde på med barn og å leke med dem, men jeg er også ansvarsfull og pålitelig.

Selma (17)

Barnevakt i Sarpsborg

Hei Mitt navn er Selma 17 år og ser for tiden etter nye barnevaktjobber. Jeg er tilgjengelig alle dager på ettermiddag / kveld , alle tider Helst Sarpsborg / Fredikstad

Martyna (19)

Barnevakt i Sarpsborg

Jeg leter etter en jobb som barnevakt. Jeg vil gjerne ta vare på barnet ditt.

Kine (23)

Barnevakt i Sarpsborg

Hei. Mitt navn er Kine, 23 år. Jeg er veldig glad i barn og kunne tenke meg å jobbe som barnevakt. Jeg har erfaring fra blant annet tanteunge på 3 år og venninnene mine sine barn. Jeg er helt ny når det kommer til barnevakt for mennesker jeg ikke kjenner, men er veldig nysgjerrig. Jeg er helt åpen fra Mandag - Fredag hver uke. Jeg mener jeg selv er…

Cathrin (16)

Barnevakt i Sarpsborg

Hei! Jeg er en glad og livlig 16 år gammel jente som elsker barn! Jeg har tidligere passet på barn for bekjente og kan både hjelpe til med lekser, gjøre lett husarbeid og lage mat. På fritiden liker jeg å danse og høre på musikk. Om du skulle lure på noe er det bare å kontakte meg!

Veronica (17)

Barnevakt i Sarpsborg

Jeg er en 17 år gammel jente fra Sarpsborg. På fritiden liker jeg veldig godt å være med venner og familie, jeg er også veldig glad i klær, sminke og interiør. Jeg går Vg2 Interiør og utstillingsdesign for øyeblikket og trives veldig godt der. Jeg trives veldig godt i barnas selvskap og syntes alltid det er veldig koselig å passe på de små. Jeg har…

Sandra (21)

Barnevakt i Ullern

Ung dame på 21 år som har en datter som er 2 år! Det jeg liker å gjøre er å lese bok, trene og være sammen med barn. Ønsker å være barnevakt hvis det skulle trengst!

Caroline (18)

Barnevakt i Fredrikstad

Hei! Jeg er ei positiv og blid jente på 18 år. Jeg elsker barn, og har vært på utplassering i barnehage flere ganger, og jeg har jobbet som trener for barn i flere år. Jeg har både bil og lappen.

Katharina (23)

Barnevakt i Fredrikstad

Julebord, middag med venner, foreldremøte, kino eller konsert? Null stress! Jeg passer barneflokker i alle aldere både ettermiddag og kveld. Jeg er en 23 år gammel biologi-student med erfaring både som barnevakt og som aupair. Kan alt fra matlaging og leksehjelp til høytlesning og å lage frosker av papir. Gleder meg til å bli kjent med dine små!

Maren Kristine (17)

Barnevakt i Fredrikstad

Hei! Jeg er blid og omsorgsfull jente på 17 år. Jeg er eldst av både søsken og søskenbarn, og har med andre ord erfaring med barn og småbarn. Jeg er ansvarsfull, snill, og er ikke redd for å sette grenser. Jeg holder til i Fredrikstad/Sarpsborg, men har selvfølgelig mulighet til å sitte barnevakt i omkringliggende områder. Ta gjerne kontakt hvis…

Helene (14)

Barnevakt i Fredrikstad

Jeg har jobbet litt i barnehage, og har en god attest derfra. Jeg har også vært barnevakt før og er god med barn.

Pernille (26)

Barnevakt i Fredrikstad

Jeg er en hente på 26 år som brenner for å jobbe med barn. Jeg er aktiv og liker å ta initiativ til aktiviteter som kan gjøres med barna. Jeg er utdannet førskolelærer og har god erfaring med å jobbe med barn. Jeg har vært aktivt med i Manstad skolekorps i mange år hvor jeg både har drillet og spilt klarinett. På bakgrunn av dette har jeg både vært…

Maiken (21)

Barnevakt i Fredrikstad

Jeg er 21 år og kunne gjerne tenkt meg å være dagmamma/barnevakt. Jeg er veldig fleksibel på tid og sted, og jeg har ingen spesielle preferanser:) Utdanner meg som barne- og ungdomsarbeider, har småsøsken og er generelt vandt med barn, lek og høyt tempo. Jeg er veldig glad i å være ute så jeg håper jeg får lov til å ta med barn på tur:)

Amina (18)

Barnevakt i Fredrikstad

Jeg er en ganske blid og positiv jente. Heter Amina og er 18 år. Ønsker å være barnevakt ettersom jeg er ganske flink med barn, og som oftest så liker de meg. Selv har jeg erfaring med å passe på lillesøster og søskenbarn. Dette er noe jeg skulle ønsket å gjøre på kvelden, ettersom jeg fremdeles går på vgs. Selv så ønsker jeg en timelønn på ca. 100-120kr

Elina & Jasmin (14)

Barnevakt i Fredrikstad

Hei.vi er to jenter på 14 år, fyller 15. Vi ønsker og passe småbarn og har erfaring med det, siden vi har småsøsken. Og vi liker godt å jobbe og leke med barna.

Sunita

Barnevakt i Fredrikstad

Hey, my name is Sunita i am come from India i am want Work with baby KID and chaild . I am make good food and House keeping Too i am very kind.
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos