Fylke:
Sted:

Barnevakt i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss


Ieva  

Barnevakt i Moss

I am 23 years old Lithuanian student of musicology with additional music education studies. For 10 years I was studying classical singing at music school and conservatory of music. In addition, I had piano and guitar classes and currently playing ukulele. Right now I am writing final research papers for my degree and preparing for entering examination…

Anine (17)

Barnevakt i Moss

Jeg er en 17 år gammel jente som elsker å være med barn, jeg liker å tegne, høre på musikk og skrive sanger. Jeg ønsker å sitte barnevakt siden jeg ikke har skole. Jeg har tidligere sitti barnevakt for familie og venner og jeg syntes det er veldig spennende.

Stine (27)

Barnevakt i Moss

Hei! Jeg kan gjerne passe barn for deg/dere. Tidligere har jeg jobbet i grunnskolen 1.-7. og vært ridelærer i flere år. Er ei pliktoppfyllende, positiv og ansvarsfull jente på 27 år. Jeg bor i Moss og kan være behjelpelig på kort varsel! Håper vi snakkes. Mvh Stine (dagmamma og barnevakt)

Charifeh (47)

Barnevakt i Moss

jeg er ei dame som kommer fra Syria. Jeg kan norsk, engelsk og arabisk jeg er mor og jobbet som lærer og har erfaring med barn.

Crysel (27)

Barnevakt i Moss

I am a Philosophy and Spanish student from the USA, With prior training as a nursing Assistant and first aid.

Homeira (30)

Barnevakt i Moss

Jeg er en dame på 30 år gammel og har to barna som 13 og 7 år gammel. Jeg fullført Grunnskole i Norge. Jeg er fra Afghanistan og kan snakke og skrive både Norsk og Farsi.

Nizho (20)

Barnevakt i Moss

Jeg heter Nizho, jeg er 20år.Jeg er veldig glad i barn, og har sittet veldig mange ganger, så derfor syntes jeg det passer meg godt å kunne være barnevakt. Jeg har mulighet på ettermiddagene og kveldene de fleste hverdagene, men ofte i helgene også

Thuy (51)

Barnevakt i Moss

Jeg er en 51 år gammel kvinne som er gift og har 3 barn. Jeg vil gjerne passe på barn. Jeg har selv erfaring, jeg vet hva barn vil ved å se på måten barn uttrykker seg på.

Cilem  

Barnevakt i Moss

Ung jente med god erfaring av barn på alderen mellom 0-6 år. Har to nydelige nieser og en nevø som jeg har fått mye erfaring av.

Marvah  

Barnevakt i Moss

Barnepasser. Har tidligere jobbet som vikar i barnehage. Behersker Norsk, afghansk, farsi, urdu og engelsk. Mine interesser er matlaging, service og barn.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos