Fylke:
Sted:

Barnevakt i Moss


Dagmamma Moss Barnevakt Moss Au pair Moss Foreldre Moss


Sandra (32)

Barnevakt i Moss

Hejsan! Mitt namn är Sandra, är 32 år gammal och bor i Moss. Jag är för tillfället hemma med min 9 månader gamla son men jobbar annars som logoped. Jag har möjlighet att hjälpa till med barnpassning under veckodagar och även vissa helger, efter överenskommelse. Förutom att jag själv är mamma så har jag erfarenhet av arbete med barn då jag arbetat som…

Anine (16)

Barnevakt i Moss

Jeg er en 17 år gammel jente som elsker å være med barn, jeg liker å tegne, høre på musikk og skrive sanger. Jeg ønsker å sitte barnevakt siden jeg ikke har skole. Jeg har tidligere sitti barnevakt for familie og venner og jeg syntes det er veldig spennende.

Stine (27)

Barnevakt i Moss

Hei! Jeg kan gjerne passe barn for deg/dere. Tidligere har jeg jobbet i grunnskolen 1.-7. og vært ridelærer i flere år. Er ei pliktoppfyllende, positiv og ansvarsfull jente på 27 år. Jeg bor i Moss og kan være behjelpelig på kort varsel! Håper vi snakkes. Mvh Stine (dagmamma og barnevakt)

Charifeh (47)

Barnevakt i Moss

jeg er ei dame som kommer fra Syria. Jeg kan norsk, engelsk og arabisk jeg er mor og jobbet som lærer og har erfaring med barn.

Crysel (26)

Barnevakt i Moss

I am a Philosophy and Spanish student from the USA, With prior training as a nursing Assistant and first aid.

Homeira (30)

Barnevakt i Moss

Jeg er en dame på 30 år gammel og har to barna som 13 og 7 år gammel. Jeg fullført Grunnskole i Norge. Jeg er fra Afghanistan og kan snakke og skrive både Norsk og Farsi.

Nizho (19)

Barnevakt i Moss

Jeg heter Nizho, jeg er 20år.Jeg er veldig glad i barn, og har sittet veldig mange ganger, så derfor syntes jeg det passer meg godt å kunne være barnevakt. Jeg har mulighet på ettermiddagene og kveldene de fleste hverdagene, men ofte i helgene også

Thuy (50)

Barnevakt i Moss

Jeg er en 51 år gammel kvinne som er gift og har 3 barn. Jeg vil gjerne passe på barn. Jeg har selv erfaring, jeg vet hva barn vil ved å se på måten barn uttrykker seg på.

Cilem (23)

Barnevakt i Moss

Ung jente med god erfaring av barn på alderen mellom 0-6 år. Har to nydelige nieser og en nevø som jeg har fått mye erfaring av.

Marvah (40)

Barnevakt i Moss

Barnepasser. Har tidligere jobbet som vikar i barnehage. Behersker Norsk, afghansk, farsi, urdu og engelsk. Mine interesser er matlaging, service og barn.
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos