Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 705
Sider: 71

Helene (20)

Dagmamma i Ringerike

Hei! Jeg er en glad og positiv, 22 år gammel jente som bor i Hønefoss. Jeg har jobbet litt i barnehage, og har alltid hatt en stor interesse for barn! Jeg har passet barn helt ned i 4 måneder. Trenger du dagmamma eller barnevakt- ta kontakt! Trenger du akutt barnevakt? Ta kontakt! Gjerne ta kontakt om du er interessert i mer informasjon om…

Florentina (25)

Dagmamma i Sandefjord

Hei jeg er mor med 2 barn og masse erfaring fra bhg. Nå er hjemme med min datter og kan jobbe som dagmamma. Har egen bil og kan komme å henta barna hvis det trengs. Ta gjerne kontakt for mer spørsmål.

Nikita (26)

Dagmamma i Skien

Hei, jeg er ei jente på 26 år som bor sammen med min samboer john 27 år og vår lille datter Linea sofie på 10 mnd ( blir 1 år i mars) Jeg er mamma på fulltid og skal gå hjemme med lille jenta vår frem til høsten , så da har vi plass til 1-2 til :-) tenkte på fra 1-2 års aldersgruppa. Håper å høre fra dere :-) mvh Nikita :-)

Danai (25)

Dagmamma i Sandnes

Jeg er 25 år gammel og kommer fra Hellas. I tillegg til min stor kjærlighet for barn, har jeg stor arbeidserfaring som lærer og barnevakt. Min erfaring med barn omfatter moderat spekter av aktiviteter. Jeg har vært involvert med veiledning hjemme hos barn i alderen 10 til 12 år, i tillegg til spillere åpning og opplæringsprogrammer på Folk Art Museum…

Linn (23)

Dagmamma i Løten

Utdannet barne-ungdomsarbeider, vikar i bhg, dagmamma hver onsdag for ei jinte på 20mnd, 2 skjønne tantebarn. Snill, tålmodig og omtenksom. God erfaring med store og små. Ledig hver onsdag, litt fleksibel andre dager og annenhver helg.

Live (24)

Dagmamma i Hamar

Jeg er en blid og positiv ung dame. Har en sønn på 16 mnd som går i barnehage. Har litt erfaring med unger da jeg har min egen unge, 2 nieser og ei svigerinne på 6 år som jeg har passet en del på de siste 3 årene.

Benedicte (20)

Dagmamma i Fredrikstad

Jeg er en blid og omgjengelig jente på 20 år som gjerne kunne tenke seg å å være dagmamma. Uansett alder på barnet/barna er det ikke noe problem for meg. Jeg er mamma til en gutt på 2 år selv, så selvom jeg ikke har noen erfaring som dagmamma vet jeg hva det innebærer å ha små barn, og går godt overens med alle barn i alle aldre :-)

Jeanette (22)

Dagmamma i Porsgrunn

Ta kontakt om du trenger dagmamma. Jeg er snill koselig,aktiv elsker unger

Aminaah (24)

Dagmamma i Østensjø

Hei. Jeg er en dame på 24år som har 3 barn. En på snart 7 år, En på 3 år som går i barnehage og en på 14 jeg er hjemme med, derfor kunne jeg godt tenke meg å ta inn ett barn til for at det er viktig for barn og være sammen med andre. Jeg legger stor vekt på en trygg oppvekst basert på kjærlighet, omsorg og nærhet. I tilegg er det viktig at de får oppleve…

Jane (19)

Dagmamma i Spydeberg

19 år gammel jente, studert barn og ungdom. Veldig glad i barn, har 5 småsøsken helt ned til barnehagen. Trives i godt selskap rundt barn.
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos