Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Porsgrunn


Dagmamma Porsgrunn Barnevakt Porsgrunn Au pair Porsgrunn Foreldre Porsgrunn


Jannicke (22)

Dagmamma i Porsgrunn

Jeg er 22 år, utdannet barnehagelærer. Jeg jobber foreløpig 30% i barnehage og ønsker derfor å være litt barnevakt/dagmamma. Jeg liker å være ute i all slags vær, går gjerne på trilleturer :) Jeg har mulighet for å passe barnet hjemme hos meg eller hjemme hos dere, alt ettersom hva dere ønsker :) jeg disponerer også bil Det er bare å ta kontakt om…

Miriam (29)

Dagmamma i Porsgrunn

Jeg har flere års erfaring som dagmamma og er veldig glad i å engasjere meg med barn. Jeg har to små, barne glad jenter, et stort hage, stort hus og mange leker. Jeg er ledig både dagtid, kveld og i helgene.

Gina (26)

Dagmamma i Porsgrunn

Jeg er ei dame på 25 år som er alene med en sønn på 6 år. Har lyst til og være dagmammma for barnet ditt. Du må gjerne skrive til meg på melding om du vil ha litt mer info. Hilsen Gina

Charlotte  

Dagmamma i Porsgrunn

Ei blid, omsorgsfull og pålitelig jente på 25 år. Er tilgjengelig for oppdrag som barnevakt og dagmamma. Har erfaring fra jobb i barnehage og som dagmamma og barnevakt.

Jeannett  

Dagmamma i Porsgrunn

Blid og utadvendt jente som er utdannet frisør men jobber nå i butikk. Har jobbet tre år i barnehage og er ringevikar i Grenland barnehagedrift.

Jeanette  

Dagmamma i Porsgrunn

Ta kontakt om du trenger dagmamma. Jeg er snill koselig,aktiv elsker unger

Camilla  

Dagmamma i Skien

Jeg har valgt å være hjemme et år ekstra med min datter født i 2016. Derfor har jeg både tid, mulighet og lyst til å være dagmamma for noen som måtte trenge det. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har masse erfaring med barn. Jeg slår gjerne av en prat med deg hvis det skulle være noe du lurer på :)

Julie (33)

Dagmamma i Skien

Vi holder til sentralt på Kjørbekk i Skien, hvor vi har lagt til rette for lek og trygghet for for de minste barna. VI har plass til 6 barn fulltid i tillegg til våre egne 2 barn på snart 1 år. Litt om oss: Irene er 35 år utdannet biolog, etter utdannelsen har hun jobbet mye i barnehage. Har mye erfaring fra småbarnsavdeling. Hun er omsorgsfull, snill…

Karoline  

Dagmamma i Skien

19 år gammel jente bosatt i Skien, ønsker å være dagmamma for noen som trenger det :) God erfaring med barn, og godt barnetekke. Lurer du på noe så bare spør, så svarer jeg så godt jeg kan! I hovedsak Skien-Porsgrunn området :)

Merete  

Dagmamma i Skien

Hei alle fantastiske foreldre! Jeg heter Merete, er 28 år og bor på Kleiva. Som person er jeg veldig omsorgsfull, snill og ansvarsfull. Jeg er veldig glad i barn og har mye erfaring. Jeg har reist rundt i verden i 8år. Jeg venter ei lita jente i August/September.

Åse-Kristine  

Dagmamma i Skien

Jeg er uten jobb og går ikke på skole, så jeg har god tid på å passe barn på dagen. Mine erfaringer med barn er at jeg har jobbet i barnehage og er speiderleder for barn fra 6 år og oppover. Jeg har hund. Han går i bånd inne og er veldig snill.

Nikita  

Dagmamma i Skien

Hei, jeg er ei jente på 26 år som bor sammen med min samboer john 27 år og vår lille datter Linea sofie på 10 mnd ( blir 1 år i mars) Jeg er mamma på fulltid og skal gå hjemme med lille jenta vår frem til høsten , så da har vi plass til 1-2 til :-) tenkte på fra 1-2 års aldersgruppa. Håper å høre fra dere :-) mvh Nikita :-)

Anja  

Dagmamma i Skien

Jeg er en jente på 26 år som ønsker å være dagmamma. Jeg har selv en datter på 6 år, og jeg er utdannet barnehagelærer.

Krongkaew  

Dagmamma i Skien

Jeg er en kvinne med 2 barn som bor i Skien.

Anita  

Dagmamma i Skien

Anita har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Anita (35)

Dagmamma i Skien

Hei jeg er en omsorgsfull dame på 34 år som har vært dagmamma i nesten 10-år passet barn i alle aldre snill ærlig og pliktoppfyllende veldig glad i barn kan være dagmamma eller barnevakt kan stille opp når som helst høres dette intressant ut så ta gjerne kontakt på melding, håper vi høres mvh Anita
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos