Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Drammen


Dagmamma Drammen Barnevakt Drammen Au pair Drammen Foreldre Drammen


Madeleine (23)

Dagmamma i Drammen

Hei! Jeg er ei jente på 23 år, livsglad og utadvendt. Har passet barn i alle aldre innen familien, og jobbet i barnehage. Jeg er leken/barnslig men også ansvarlig rollemodell. Jeg jobber på vinmonopolet og innimellom som fotoassistent. Jeg jobber ikke hver dag, og har endel fri de kommende månedene. Da vil jeg være endel av «teamet» ditt! Håper på noe…

Maja (21)

Dagmamma i Drammen

Hei! Jeg er en tålmodig, aktiv og livsglad jente som er tilgjengelig på dagtid. Har en stor familie, så har erfaring med barn i alle aldre. Kan ikke være allergisk mot hund.

Victoria (20)

Dagmamma i Drammen

Hei. Jeg er 20 år og jobber nå som selger for Get. Men jeg savner å jobbe med barn. Jeg er en kreativ person som er glad i å leke med barn. Kan sitte for alle aldre.

Anne-Beth  

Dagmamma i Drammen

Jeg er en snill dame på 49 år som ønsker å passe barn. Har jobbet i barnehage i 15 år så har god erfaring.

Ardiana (16)

Dagmamma i Drammen

Mitt navn er Ardiana og jeg er 16 år gammel. Jeg har referanser jeg kan dele med deg. Jeg kan også handle inn dagligvarer, hjelpe med lekser, gjøre lett husarbeid. Om du er på utkikk etter en barnevakt, og du ønsker å vite mer om meg, ta gjerne kontakt.

Maria Theresa  

Dagmamma i Drammen

Jeg er ei jente på 30 år og er uføretrygdet. Jeg har jobbet litt i praksis i barnehage eller så har jeg vært dagmamma fra 2010 til 2012 for ei jente på 3 og en gutt på 8. jeg er veldig glad i barn , leken og omsorgsfull.

Sophie  

Dagmamma i Drammen

Hei, mitt navn er Sophie jeg er 23 år fra Drammen. jeg er ei blid og positiv jente som bruker meste av fritiden min på lage mat! Jeg har i noen år vært dagmama/barnevakt, da dette er noe jeg stortrives med, å omgås med barn. Jeg har Selv en datter på 1,5 år.

Lenonita  

Dagmamma i Drammen

Jeg er 31 år , hjemmeværende og har ei datter på 3 år som er går i barnehagen. Jeg har erfaring med å passe barn fra før. Jeg kan passe på barn på hverdager mellom 07.00 og 17.00. Jeg snakker engelsk og norsk. Jeg er filnk å lage mat, og kan gjøre husarbeid også. Jeg er blid og liker å leke med barna. Både lek og sang. Bare ta kontakt for spørsmål.

Kinga  

Dagmamma i Drammen

Hei, Jeg er 24 år gammel og jeg er i Norge omtrent 2 år. Jeg har erfaring som dagmamma fordi i Polen passe på flere barna. Jeg er energetisk, positiv og jeg veldig like barna og jeg tenker at barna også liker meg. Jeg har sluttet norskkurs i Folkeuniversitet (nivå høyere mellomnivå). Jeg har høyere utdanning i miljøkjemi. Nå jobber jeg som vaskehjelp…

Heidi  

Dagmamma i Drammen

Hei! Mitt navn er Heidi! jeg er 19 år! Har gått 1 år med barne og ungdom og 2 år helsefagarbeider! Jeg tilbyr å være dagmamma hos deg til ditt/dine barn! Jeg har mulighet til å komme tvers over landet for å gi omsorgen barne ditt trenger! Men er da nødt til å bo hos deg/dere i og med jeg ikke har en fast plass å bo! Dette trekkes da ifra summen! Er…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos