Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Oslo


Dagmamma Oslo Barnevakt Oslo Au pair Oslo Foreldre Oslo


Grethe (19)

Dagmamma i Gamle Oslo

Hei, jeg er en 19 år gammel jente som har begynt på studier her i oslo:) Har mye fritid, og er derfor ute etter en jobb jeg kan ha vedsidnav som kan gi meg mye. Har mye erfaring med barn fra før, også barn som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen:) Gjerne send meg en melding!

Roda  

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Hei jeg er en jente på 20 år og er veldig interessert å jobbe med barn. Jeg har fullført videregående og er hjemme nå. Jeg kommer fra somalia og er muslim. Jeg har mye erfaring med barn, har jobbet i barnehage og har vært barnevakt.

Erika (30)

Dagmamma i Gamle Oslo

Jeg er ei livsglad mor til ei lita skjønn frøken. Fra mai til august blir jeg værende hjemme med min datter i ulønnet permisjon. I den anledning har jeg mulighet til å passe et barn i tillegg til min datter. Selv er jeg ganske tålmodig, forståelsesfull, energisk og glad i barn.

Ina (28)

Dagmamma i Stovner

Hei til alle sammen. Jeg er en mor på 28 år som gjerne kan passe på deres søte barn. Jeg elsker barn, elsker og kose med dem gi dem trygghet og kjærlighet de trenger når mamma og pappa jobber. Håper dere vil ta kontakt med meg å få mer info om meg og hva jeg kan gjøre for dere. Kan passe i Lørenskog ,Stovner og nesten hele Oslo.

Teoline (29)

Dagmamma i Frogner

Hei :) Jeg er en 29 år gammel dame som har familie og leilighet på Frogner. Jeg har masse erfaring med barn, blant annet har jeg jobbet i barnehage. Jeg kunne tenke meg å passe 3-4 barn. Bare å kontakte meg for et møte. Mvh Teoline

Nargas (34)

Dagmamma i Gamle Oslo

Hei jeg kan være dagmamma til barne dit. Har erfaring bode barnehage og fra dagmamma. Hvis noen av dere intrsert bare kontakte meg.

Bettina (29)

Dagmamma i Grorud

Hei. Jeg er en 2 barnsmamma som kunne tenkt meg å passe ett eller flere barn. Jeg går hjemme akkurat nå så har muligheter på dagtid. Er dette av interesse ta kontakt. Jeg er imøtekommende og jeg er åpen for løsninger og ideer. Har jobbet litt i bhg før og sittet barnevakt for barn før. Vil ta godt i mot ditt barn og yte mitt beste

Charlotte (24)

Dagmamma i Grünerløkka

Charlotte har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Linda (32)

Dagmamma i Alna

Jeg er mamma til min datter som venter på plass i barnehage. Er ute etter dagmamma jobb i periode mens vi venter. Er omsorgsfull og glad i barn, har jobbet i barnehage før :)

Hanna (27)

Dagmamma i Bjerke

Mor til et barn, ønsker å være dagmamma for andre. Ledig omgående. Flytende i norsk og engelsk. Har du et barn som vil tilbringe 2-4 dager i uka med meg og datteren min? Send melding, så tar vi en prat :)


Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos