Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Trondheim


Dagmamma Trondheim Barnevakt Trondheim Au pair Trondheim Foreldre Trondheim


Kristin (35)

Dagmamma i Trondheim

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg 35 år, mor til ei jente på 8 år og skal ta fagbrev som barne-og ungdomsarbeider. Jeg ønsker å jobbe som dagmamma for 2-3 barn, 3-4 dager i uken, fra januar/februar. Jeg har jobbet som dagmamma tidligere, i tillegg har jeg jobbet i barnehage i flere år og med funksjonshemmede barn. Ta kontakt for mer informasjon og…

Marija (33)

Dagmamma i Trondheim

Hi, I am 34 years old and coming from Croatia. I work like dagmamma for 2 years. I speak croatian, bosnian, serbian, montenegrin, english and norwegian.

Ida

Dagmamma i Trondheim

Jeg er ei hyggelig og blid jente på 20 år som nå fortiden jobber som vikar i barnehage og SFO. Jeg trenger litt ekstra inntekt så tenkte dette var noe for meg. Jeg har god erfaring med å passe barn, lek og tilberedning av mat. Ta kontakt for en hyggelig samtale :) Ida

Isabel (20)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er en 20 år gammel jente fra Sandvika som studerer markedføringsledelse på BI i Trondheim. Jeg er veldig hjelpsom, blid, presis og omsorgsfull person som kan være barnevakt noen ganger i uken.

Jannicke (34)

Dagmamma i Trondheim

Enslig dame på 34 pr, utdanna barne- og ungdomsarbeider! Jobbet i skole og barnehage i 15 år nå og ønsker en roligere hverdag. Vil derfor starte som dagmamma, og kan passe 3-4 barn i hverdagene (kan annenhver helg også). Jeg kan gi ett pedagogisk tilbud så langt det lar seg gjøre som en dagmamma, men mest av alt så gir jeg ett fang å sitte i og en trygg…

Malin (19)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er ei jente på 19 år som ønskes å være dagmamma. Fordi jeg synes gøy å bruk tida mi å være med unger og hjelper dem osv.

Vilde (24)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er en 25 år gammel pedagogikk-student som nå er hjemme i mammapermisjon med min datter født i oktober 2017. Hun begynner ikke i barnehage før til høsten, og da min permisjon går ut tidlig i juni har jeg mulighet til å jobbe som dagmamma for et eller to ekstra barn i juni, juli og august.

Elettra (32)

Dagmamma i Trondheim

I am a cheerful, outgoing and energetic person; I like playing, singing and walking outdoors. I am passionate about nature and animals, so I graduated in marine biology last year. I like cooking, I'm neat and clean. I have been working with children as a babysitter for 15 years and I have a lot of experience with them. It is a wonderful and very demanding…

Mona-Elise (21)

Dagmamma i Trondheim

Hei! Jeg er 21 år, og går for øyeblikket på skole. Jeg har tidligere jobbet på barnehage og vært en del barnepass. Jeg kan hjelpe til med alt fra lekser, husarbeid, underholde barna, ha de med ut på tur og eventuelt det som trengs.

Martine (21)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er ei jente på snart 22 år, er godt vant med å sitte barnevakt/dagmamma, jeg bor rett atme et stort og fint turområde med skog og fine turstier. Jeg kunne ha tenkt med å vært dagmamma hjemme hos meg for barn 1- 2 dager i uken, ta gjerne kontakt for spørsmål :-)
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos