Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Trondheim


Dagmamma Trondheim Barnevakt Trondheim Au pair Trondheim Foreldre Trondheim


Hilda  

Dagmamma i Trondheim

Jeg er 59 år gammel dame med tre stor barn og to barnebarn. Bakgrunn som lærer, veldig glad i barn. jeg er veldig glad i music og liker å danse. Har stor hjerte for mennesker i nød. Jeg en kristen.

Noor (23)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er en ung dame på 23 år som har ønsker om å jobbe som dagmamma. Jeg har et barn fra før av og et hjem som har satt barnas behov i fokus. Og vil selvfølgelig være fleksibel når det kommer til foreldrenes ønsker og barnets behov. Jeg vil være tilgjengelig som dagmamma både på dagtid og kveldstid.

Ingvild (36)

Dagmamma i Trondheim

Utdannet barne-og ungdomsarbeider ledig for dagmammaoppdrag. Har mye erfaring fra barnehage,både store og små barn. Holder til på Singsaker/Rosenborg.

Marina (40)

Dagmamma i Trondheim

My name is Marina. I am 39 years old and I am from Ukraine. I'm a cook. Looking for a nanny job with accommodation. I am responsible and without bad habits. I have a son of 11 years.

Kristin (35)

Dagmamma i Trondheim

Hei! Mitt navn er Kristin, jeg 35 år, mor til ei jente på 9 år. Jeg har jobbet som dagmamma da min datter var liten, i tillegg har jeg jobbet i barnehage i flere år og med funksjonshemmede barn. Jeg liker veldig godt å jobbe med barn, og har fokus på lek, trygghet og nærhet. Vi bor på Bratsberg, og jeg passer barna hjemme hos meg. Jeg har ledig plass…

Marija (34)

Dagmamma i Trondheim

Hei, jeg er 34 år og kommer fra Kroatia. Jeg jobber som dagmamma i 2 år. Jeg snakker kroatisk, bosnisk, serbisk, montenegrinsk, engelsk og norsk. Jeg bor på Kuhaugen. Nå tar jeg vare på to gutter i en alder av 1år, men ikke hver dag.

Ida  

Dagmamma i Trondheim

Jeg er ei hyggelig og blid jente på 20 år som nå fortiden jobber som vikar i barnehage og SFO. Jeg trenger litt ekstra inntekt så tenkte dette var noe for meg. Jeg har god erfaring med å passe barn, lek og tilberedning av mat. Ta kontakt for en hyggelig samtale :) Ida

Isabel (20)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er en 20 år gammel jente fra Sandvika som studerer markedføringsledelse på BI i Trondheim. Jeg er veldig hjelpsom, blid, presis og omsorgsfull person som kan være barnevakt noen ganger i uken.

Jannicke (35)

Dagmamma i Trondheim

Enslig dame på 34 pr, utdanna barne- og ungdomsarbeider! Jobbet i skole og barnehage i 15 år nå og ønsker en roligere hverdag. Vil derfor starte som dagmamma, og kan passe 3-4 barn i hverdagene (kan annenhver helg også). Jeg kan gi ett pedagogisk tilbud så langt det lar seg gjøre som en dagmamma, men mest av alt så gir jeg ett fang å sitte i og en trygg…

Malin (20)

Dagmamma i Trondheim

Jeg er ei jente på 19 år som ønskes å være dagmamma. Fordi jeg synes gøy å bruk tida mi å være med unger og hjelper dem osv.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos