Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Ålesund


Dagmamma Ålesund Barnevakt Ålesund Au pair Ålesund Foreldre Ålesund


Silje  

Dagmamma i Ålesund

Jeg er ei dame på 33år som er utdannet sykepleier. Jeg jobber til vanlig på sykehus, men er for tiden hjemme med min sønn på 1 år pga manglende barnehage. Benytter anledningen til å melde meg som dagmamma noen dager i uka. Ta gjerne kontakt:)

Francisca (37)

Dagmamma i Ålesund

Francisca har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Martha (41)

Dagmamma i Giske

Jeg ønsker å starte som dagmamma 3 dager i uken. Jeg har et barn på 3 år som skal være sammen med oss to av disse dager. Bor på Valderøy.

Else-Marie  

Dagmamma i Hareid

Jente som blir 18 i august. Har friår fra skule Pga Opperasjon i fot og dei nye fraværsreglene. Er ferdig operert no, og ønsker å være til nytte Jobber som støttekontakt og har gjort det i 1,5 år. Liker barn, er eldst i en søskenflokk på tre. Er vandt til å ta ansvar. Er ei blid og omgjengelig jente . Har referanser. Blir glad om du tar kontakt , enten…

Kathy  

Dagmamma i Midsund

Har erfraring som en au pair for 4år, er kjempeglad i barn.

Samantha  

Dagmamma i Skodje

Samantha har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Pamela (21)

Dagmamma i Molde

Pamela har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Synnøve  

Dagmamma i Molde

Jeg er ei kvinne på 37 år som bor i Molde og ønsker og være dagmamma. Jeg har lang erfaring i fra tidligere som jeg jobbet med og passe barn, både som praktikant og som Dagmamma.

Tabea (24)

Dagmamma i Molde

Jeg er en hjemmeværende mor som har erfaring som dagmamma og har mulighet å passe en til. ta gjerne kontakt for mer info!

Madeleine  

Dagmamma i Eid

Vurderer å bli dagmamma. Lurer på om det er noe behov/etterspørsel i Eid for dette. Har to gutter selv, en på snart 5 og en på snart 2.

Stine elise  

Dagmamma i Fræna

Har ei lita jente som er født i okt 2016, har tidligere jobbet på barneskole og i barnehage på både stor og småbarns avd og vært dagmamma tidligere. Veldig glad i barn! Vi har et stort og fint uteområde hvor vi kan leke vår, har også god plass inne og leke på. Send meg gjerne pm ved intr! :-)

Therese  

Dagmamma i Rauma

Hei, mitt navn er Therese, er 39 år, gift og har 8 barn i alderen 20-1 år, 5 jenter og 3 gutter. Jeg er en faglært og erfaren mamma med barn i alle alderstrinn, også barn med diverse utfordringer og særskilte behov. Fra 21. august er jeg hjemme med min minste gutt på 1 år, og har derfor nå mulighet til å være dagmamma. Vi bor i ett rolig og flott…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos