Ledig dagmamma i SkienAnita (34)

Dagmamma i Skien

Hei jeg er en omsorgsfull dame på 34 år som har vært dagmamma i nesten 10-år passet barn i alle aldre snill ærlig og pliktoppfyllende veldig glad i barn kan være dagmamma eller barnevakt kan stille opp når som helst høres dette intressant ut så ta gjerne kontakt på melding, håper vi høres mvh Anita

Sandra (20)

Dagmamma i Skien

Hei! Jeg er en jente på 20 år fra skien som ønsker å jobbe som barnevakt/dagmamma. Jeg har mye erfaring med barn. Jeg har også jobbet i 3 måneder som au-pair i Madrid.

Rannei (28)

Dagmamma i Skien

Rannei har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Karoline (19)

Dagmamma i Skien

19 år gammel jente bosatt i Skien, ønsker å være dagmamma for noen som trenger det :) God erfaring med barn, og godt barnetekke. Lurer du på noe så bare spør, så svarer jeg så godt jeg kan! I hovedsak Skien-Porsgrunn området :)

Vigdis (62)

Dagmamma i Skien

Jeg er en dame på 62 år, blid og omsorgsfull, og glad i barn. Har gode attester, og bestemor til fire skjønne barnebarn. Kunne tenke meg og passe et barn, helst på Åfoss.

Evony (29)

Dagmamma i Skien

Mitt navn er Evony Jane, 29 år gammel og har barn på 3 og 9 år. Har bodd i Norge i 13 år og snakker godt norsk og fyttende engelsk. Har studert som helsefagarbeider . Jeg har nylig tatt generell studiekompetanse til å ta videreutdanning. Jeg trives veldig godt å jobbe med barn og er omsorgfullperson. Har god forståelse evnen og viser empati til barna.…

Merete (28)

Dagmamma i Skien

Hei alle fantastiske foreldre! Jeg heter Merete, er 28 år og bor på Kleiva. Som person er jeg veldig omsorgsfull, snill og ansvarsfull. Jeg er veldig glad i barn og har mye erfaring. Jeg har reist rundt i verden i 8år. Jeg venter ei lita jente i August/September.

Ann-Kristin (47)

Dagmamma i Skien

Flink og pliktoppfyllende. Har prikkfri vandelsattest. Blid og med "barnetekke".

Åse-Kristine (19)

Dagmamma i Skien

Jeg er uten jobb og går ikke på skole, så jeg har god tid på å passe barn på dagen. Mine erfaringer med barn er at jeg har jobbet i barnehage og er speiderleder for barn fra 6 år og oppover. Jeg har hund. Han går i bånd inne og er veldig snill.

Camilla (27)

Dagmamma i Skien

Jeg har valgt å være hjemme et år ekstra med min datter født i 2016. Derfor har jeg både tid, mulighet og lyst til å være dagmamma for noen som måtte trenge det. Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har masse erfaring med barn. Jeg slår gjerne av en prat med deg hvis det skulle være noe du lurer på :)


Hva søker du?

Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos