Fylke:
Sted:

Barnevakt i Drammen


Dagmamma Drammen Barnevakt Drammen Au pair Drammen Foreldre Drammen


Buket (21)

Barnevakt i Drammen

Jeg heter Buket, 21 år gammel og er barne- og ungdomsarbeider og studerer nå videre som barnehagelærer. Har jobbet i barnehage i litt over 3 år, og er veldig glad i barn. jeg kommer også lett i kontakt med barn og har aldri hatt noe vanskeligheter med å kommunisere med dem. Håper jeg kan få passe på dine små :)

Celine  

Barnevakt i Drammen

Hei jeg er Celine Jeg er 13 om en måned Jeg lurte på om jeg kunne hjelpe med og passet på. jeg er positiv, snill, morsom, omtenksom, lærer fort og jeg elsker og møte nye barn. Mvh Celine

Elif (17)

Barnevakt i Drammen

Jeg er en 17 åring som er interessert i slike jobber. Jeg har mye erfaring om barn pga. jeg har passet på fetter/kusinene mine og mine egne søsken flere ganger.

Ingrid (16)

Barnevakt i Drammen

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er ute etter å sitte barnevakt når det trengs:) På fritiden spiller jeg håndball og synger i kor og er derfor for det meste ledig på ettermiddager og helger. Har erfaring fra tidligere.

Sinthu (21)

Barnevakt i Drammen

Jeg er en 21 år gammel jente som bor i drammen, og går på videregående skole. Jeg er veldig hjelpsom, blid, presis og omsorgsfull person som kan være barnevakt noen ganger i uken.

Crystal  

Barnevakt i Drammen

Good day families!! I am Crystal, studying in Drammen to be a primary school Teacher. I am originally South African but have lived in England, Germany, Monaco and now Norway. I have a lot of experience with kids. I have worked in a barnehage, been a nanny for 2 year, a dagmama this year and also babysat for over 7 years. I have multiple references from…

Marlene  

Barnevakt i Drammen

Hei, jeg er en blid og positiv jente som er meget glad i barn, Har mye erfaring som barnevakt for fra 1-10 år jenter og gutter. Kan lage mat med hensyn til allergier og religioner i tillegg til at jeg er veldig flink på å finne på morsomme leker både ute og inne uten å lage rot. Kan eventuelt bidra med leksehjelp i alle fag. Har mulighet til å passe…

Sarah Linea (25)

Barnevakt i Drammen

Jeg er ei positiv jente som tar alt med et smil. Jeg liker å samarbeide med andre mennesker og er svært fleksibel, uavhengig av situasjon. I en ellers hektisk og stressende hverdag klarer jeg å forholde meg rolig og samlet. Gjennom de 2 siste årene har jeg tatt utdanning som barnehagelærer. Under utdanning har jeg tilegnet meg kunnskap og erfaring.…

Barwago (18)

Barnevakt i Drammen

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som er veldig glad i barn og mener at en jobb som dette passer derfor perfekt. Gi beskjed om du lurer på noe eller trenger en barnevakt. Kan jobbe alle dager etter kl. 16 og når som helst lørdag og søndag.

Maryan (25)

Barnevakt i Drammen

Hei, jeg er en ung voksen jente som vil gjerne jobbe som barnepasser. Har erfaring med å passe på barn. Jobbet tidligere i en barnehage og har en god bekreftelse.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos