Fylke:
Sted:

Barnevakt i Hole


Dagmamma Hole Barnevakt Hole Au pair Hole Foreldre Hole


Sirijit (26)

Barnevakt i Hole

Jeg har 2 års erfaring fra engelsk barnehage i Bangkok. Utdannet barnepedag. Min norsk er ikke så god enda, men jeg går på kveldskole for å lære. Fra høsten vil jeg tilby dagmammaplass da jeg går hjemme med min sønn som er født 2017. Vi bor i Krokkleiva i enebolig som er godt tilpasset for små barn.

Jenny (17)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en 17 år gammel jente som går Vg1 på Rosenvilde. Jeg liker å jobbe med barn og er en positiv og energisk person. Jeg har tidligere barnehage og stortrivdes med det. Fikk gode tilbakemeldinger derfra, både av barn og voksne. Ønsker å jobbe med barn og unge senere i livet.

Maja (21)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en positiv og ansvarsfull student på 21 år som elsker å være med barn, og ønsker å tjene litt ekstra penger. Har sittet en god del barnevakt opp gjennom årene, og tidligere jobbet som au-pair i Paris hvor jeg i hovedsak hadde ansvar for pass, stell og lek med 2 gutter på 4-5, og delvis ansvar for en liten baby. Håper du har lyst til å bli…

Victoria (37)

Barnevakt i Asker

Jeg er 37 år og har ingen barn selv, men har vært fast avlaster for et funksjonshemmet barn i snart 7år nå og er det fortsatt én dag i uken m/overnatting hos meg. Jeg har jobbet i barnehage noen år og har tre herlige tantebarn som betyr mye for meg. Ellers har jeg to små hunder av rase chihuahua som er veldig rolige og begynner å bli gamle, de er begge…

Emilie (17)

Barnevakt i Bærum

Hei! Jeg er en ansvarsfull jente som ønsker å jobbe som barnepasser. Jeg er utrolig glad i barn, og har erfaring med barnepass fra tidligere. Jeg kan garantere at jeg og barna vil bli bestevenner i løpet av en vakt :) Kontakt meg gjerne!

Julia (14)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en jente på 14 år. Er en livlig og positivt jente. Jeg går i 9 klasse på Belset skole. I fritiden liker jeg å spille fotball og gå turer. Og har vært barnevakt en del ganger før, så har erfaring med det! :)

Elaine (18)

Barnevakt i Asker

hei, jeg er en jente på 18 år, jeg bor i vollen. jeg er en kjempe glad og sprudlende jente. jeg er omsorgsfull og elsker barn.

Kathreen (27)

Barnevakt i Bærum

My name Kathreen, Im from the Philippines. I have been an Au pair for 4 years and is currently attending bible school. I can speak and can understand basic Norwegian but I chose to write in English now I am more comfortable introducing myself in such. I have had quite experiences in taking care of kids ages 1-8, I am a very fond of kids so it feels…

Amalie (18)

Barnevakt i Bærum

Jeg har god erfaring med å passe på barn og er generelt veldig glad i barn. Noe av grunnen til dette er at jeg lett finner mitt indre barn selv. Samtidig er jeg ansvarsfull og vet hvordan man setter grenser når det trengs. Flere barn er også noe jeg er vandt med. For naboene har jeg vært barnevakt i 6 år.

Cializa (29)

Barnevakt i Bærum

Jeg har nok erfaring om barnevakt. Jeg har utdannet som sykepleier i filippinene. Jeg er omtenksom,så mange ideer hvordan jeg kan gjøre barnets dagene så spennende or morsomme. Jeg snakker norsk og engelsk.

Gabriel (24)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en mann på 24 år med Gresk og Palestinsk bakgrunn. Kjæresten min og jeg venter vårt første barn, og dermed tenkte jeg at en jobb på siden som barnevakt kunne vært noe bra å ha til den tid kommer. Jeg liker veldig godt og lese bøker, for det meste fantasy og eventyr. Jeg har skrevet dikt og sangtekster, samt historier og taler siden jeg var 11…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos