Fylke:
Sted:

Barnevakt i Modum


Dagmamma Modum Barnevakt Modum Au pair Modum Foreldre Modum


Nadine (17)

Barnevakt i Modum

Jeg er ei jente på 17 år, og ønsker barnevakt-jobber. Jeg kan jobbe i Modum og Drammen. Jeg er veldig glad i barn og kan jobbe kvelder og ettermiddager hver ukedag, samt. morgen, ettermiddag og kveld på lørdager. Stiller også gjerne som leksehjelp for barn opptil 15 år! :)

Panlakha (31)

Barnevakt i Modum

Hello, My name is Panlakha And I am 31 y.o. Female From Thailand I am looking to work with Children and any help that I can. I live In Vikersund and I can work any time and any day also I am very good with kids and animals. Pretty good at cooking foods and I love spending time with kids. I have finished 4 years university degree in major computer science…

Therese  

Barnevakt i Modum

29 år, sønn på 2,5 år. Gått helse og sosial, barne og ungdomsarbeider faget. Jobbet i bhg siden 2008.

Linda  

Barnevakt i Modum

Hei, jeg er 15år gammel positiv, hyggelig og morsom jente som søker barnepass fordi jeg er glad i barn, hadde syntes det hadde hvert hyggelig å jobbe med barn. jeg kan passe alle mulige alder siden har litt erfaring med min 2 år gammel lillesøster og 8 år gammel bror:)

Marita  

Barnevakt i Modum

Jeg vil beskrive meg selv som selvstendig, morsom og snill. Jeg er flink med barn i alle aldre. Jeg er skoleflink, så jeg kan hjelpe til med lekser..

Veronica  

Barnevakt i Modum

Jeg er ei 17 år gammel jente som elsker å være med barn. Jeg er glad og sprudlende og er ofte rundt barn. Jeg har erfaring med barn etter at jeg var på jobb uke i barnehagen tanten min jobber i og jeg skjønte fort at jeg ville jobbe med mennesker.

Len  

Barnevakt i Modum

Hello,I am Len 28 years old,married and was been a domestic helper in Singapore, an aupair in Denmark for 2years and here also in Norway as well. I am well experienced in taking care of kids from new born onwards. I love to be with kids. Also I am very much willing to do house hold chores. Just kindly send me an email or contact me through my contact…

Sirijit  

Barnevakt i Hole

Jeg har 2 års erfaring fra engelsk barnehage i Bangkok. Utdannet barnepedag. Min norsk er ikke så god enda, men jeg går på kveldskole for å lære. Fra høsten vil jeg tilby dagmammaplass da jeg går hjemme med min sønn som er født 2017. Vi bor i Krokkleiva i enebolig som er godt tilpasset for små barn.

Linda  

Barnevakt i Øvre Eiker

Hei, jeg er en jente på 23 år som er utdannet barne- og ungdomsarbeider. jeg er glad og en liten spøke fugl ;-D jeg elsker å passe på barn . jeg har jobbet my i barnehage så har my erfaring fra det.

Victoria (37)

Barnevakt i Asker

Jeg er 37 år og har ingen barn selv, men har vært fast avlaster for et funksjonshemmet barn i snart 7år nå og er det fortsatt én dag i uken m/overnatting hos meg. Jeg har jobbet i barnehage noen år og har tre herlige tantebarn som betyr mye for meg. Ellers har jeg to små hunder av rase chihuahua som er veldig rolige og begynner å bli gamle, de er begge…

Dyala  

Barnevakt i Øvre Eiker

Jeg er ei jente på 18 år som kan være barnevakt for barn fra 3 år og oppover . Jeg er veldig glad i små barn, og har erfaring fra mine tre små søsken og andre små søskenbarn og barn. Jeg kan eventuelt også hjelpe til med lekser og gjøre lett husarbeid. Nå kan jeg jobbe hver dag, men på høsten må det begrenses helger/ettermiddager.

Åse  

Barnevakt i Lier

Vi er to snart 15 år gamle jenter, som går i 10 klasse. Vi elsker å være med barn, og har erfaring fra å passe naboer, også jobbet vi i barnehage på jobbuken og jobbskyggedag. Så trenger du/dere barnepass, ta kontakt. Vi kan passe i Lier, Asker og Drammen område. Kan passe i helger og ettermiddag/kvelder i hverdager:-) pris kan diskuteres.

Lillian (19)

Barnevakt i Holmestrand

Jeg er en 19 år gammel jente som har rundt 5-6 års erfaring som barnevakt , er veldig positiv og smilende jente som elsker barn. Går på helse og oppvekst skal gå videre på barn og ungdom.

Ingrid (16)

Barnevakt i Drammen

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er ute etter å sitte barnevakt når det trengs:) På fritiden spiller jeg håndball og synger i kor og er derfor for det meste ledig på ettermiddager og helger. Har erfaring fra tidligere.

Maja (22)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en positiv og ansvarsfull student på 21 år som elsker å være med barn, og ønsker å tjene litt ekstra penger. Har sittet en god del barnevakt opp gjennom årene, og tidligere jobbet som au-pair i Paris hvor jeg i hovedsak hadde ansvar for pass, stell og lek med 2 gutter på 4-5, og delvis ansvar for en liten baby. Håper du har lyst til å bli…

Susan  

Barnevakt i Drammen

Blid, ærlig, og pliktoppfyllende jente fra Lier.

Jenny (18)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en 17 år gammel jente som går Vg1 på Rosenvilde. Jeg liker å jobbe med barn og er en positiv og energisk person. Jeg har tidligere barnehage og stortrivdes med det. Fikk gode tilbakemeldinger derfra, både av barn og voksne. Ønsker å jobbe med barn og unge senere i livet.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos