Fylke:
Sted:

Barnevakt i Holmestrand


Dagmamma Holmestrand Barnevakt Holmestrand Au pair Holmestrand Foreldre Holmestrand


Sandra (31)

Barnevakt i Holmestrand

Dame på 31 år. Har selv to barn på 5 og 2 år. Går barnehagelærerutdanning. Ønsker å være barnevakt i helger, skoleferier eller hverdager etter kl. 16.00

Eugenia (20)

Barnevakt i Holmestrand

I'm and student looking for job to sustent myself and pay my studies. I take care of twins occasionally. There I make food, tide up, bring them home from barnehage, and things that they need me to do. I like to sing, drawing and have some activities outside.

Lillian (19)

Barnevakt i Holmestrand

Jeg er en 19 år gammel jente som har rundt 5-6 års erfaring som barnevakt , er veldig positiv og smilende jente som elsker barn. Går på helse og oppvekst skal gå videre på barn og ungdom.

Caroline (21)

Barnevakt i Holmestrand

Jeg er ei 20 år gammel jente fra Holmestrand. Er utrolig glad i barn og sitter gjerne barnevakt for alle aldre, har flere års erfaring med det. Har sittet en del barnevakt for min lillesøster og barna til venner av moren min. Kan muligens være dagmamma og! Har referanser. :)

Maiken (22)

Barnevakt i Sandefjord

Maiken har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Silje Marlén  

Barnevakt i Horten

Hei, jeg heter Silje Marlén. Jeg er en 20 år gammel jente i Horten, jeg jobber på Meny Horten og studerer VG3 som privatist. Jeg elsker barn og har mye erfaring med å passe barn gjennom foreldres venner og små fettere og kusiner.

Jonalyn (32)

Barnevakt i Horten

Hei! Jeg heter Jonalyn fra filippinene. Jeg er gift og 30år gammel.Jeg går på Norsk kurs. I was an aupair in Denmark and Norway. I’m interested for watching kids/ take care babies.

Tuva (17)

Barnevakt i Vestre Aker

Jeg er en jente på 17 år bosatt i Oslo. Jeg er eldst i en søskenflokk på 4 og har mye erfaring i passing av yngre barn, noe jeg trives veldig med. Jeg går på videregående, spiller fiolin og satser musikk. Jeg er fleksibel på de fleste kvelder og ukedager, og enkelte helger på dagen også. Jeg er en glad og omsorgsfull jente som gjerne vil hjelpe til…

Tone (18)

Barnevakt i Horten

Hei jeg er jente på 17 år fyller 18 sommer 2018, og jeg går VG2 barne- og ungdomsarbeider på Horten videregående. Jeg er en hyggelig, snill, omtenksom person som og kommer til satte tider. Jeg kan lage mat, vaske og rydde i tillegg. Jeg ønsker en snill familie som tar meg godt imot.

Nora Marie  

Barnevakt i Horten

Noen som trenger barnevakt i Vestfold så bare skriv te mæ :) Ønsker å møtes før eventuelt barnepass både for foreldrene og barna skyld men for min del også.

Emilia  

Barnevakt i Horten

Jeg er en jente på 15 år, jeg er veldig glad i å tilbringe tid med barn:) Jeg er ledig på ettermiddag- kveld. Jeg kan stå for å handle, lage mat og hvis nødvendig, legge barna. ikke vær redd for å ta kontakt:))

Tone (20)

Barnevakt i Drammen

Hei :) Jeg er en jente på 18 år som er veldig glad i barn. Jeg har gått barne- og ungdomsarbeider på videregående og har erfraring fra praksis i barnehage og skole/S.F.O. Jeg har i tillegg vært barnevakt flere ganger.

Hedda (20)

Barnevakt i Horten

Hedda har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Emma (17)

Barnevakt i Horten

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er veldig glad i barn. Jeg elsker å være rundt barn og leke/passe på dem. Jeg er ansvarsfull og følger beskjeder som blir gitt. Jeg ønsker å sitte barnevakt avtalte dager i løpet av sommerferien, og håper veldig på en barnevakt jobb! Jeg har ikke vært barnevakt for andre enn familie og venner, men har fått god tilbakemelding.…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos