Fylke:
Sted:

Barnevakt i Ringerike


Dagmamma Ringerike Barnevakt Ringerike Au pair Ringerike Foreldre Ringerike


Oda  

Barnevakt i Ringerike

Kan passe barn fra 0-10

Victoria (16)

Barnevakt i Ringerike

Jeg er en jente på 16 år. Jeg går første året på VGs og utdanner meg som helsefagarbeider, og ønsker videreutdanning til sykepleier. Jeg ønsker og kunne sitte barnevakt på min fritid, da jeg er glad i og være med barn og hjelpe andre. Har også erfaring med å passe små og eldre barn. Jeg er også glad i og bli med barna og leke og være ute. Er også…

Maria (18)

Barnevakt i Ringerike

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente, og går for øyeblikket på barne-og ungdomsarbeidere linjen på Hønefoss videregående. Jeg har litt erfaring med praksis i barnehage. I tillegg til at jeg har yngre søsken. Jeg kan være barnevakt for barn fra1-8 år. Ta gjerne kontakt hvis dette høres ut som noe for deg:)

Sunniva  

Barnevakt i Ringerike

Hei, jeg er 23 år og kommer fra Vestfold. Men bor nå i Hønefoss siden jeg studerer juss her. Da jeg bodde hjemme pleide jeg å være barnevakt for en familie med 3 unger fra alderen 2-6 år. Sommerferien 2014 var jeg også dagmamma for en jente på 3 år. Og i fjor sommer jobbet jeg som au pair i Italia for to jenter på 9 og 11 år :) Jeg snakker også…

Helene  

Barnevakt i Ringerike

Jeg er ei sprudlende ung dame på 21 år fra Hønefoss som gjerne stiller som både dagmamma og barnevakt :) Jeg verken jobber eller har studier om dagen, så jeg har mer enn nok kapasitet til å stille som dagmamma også! Jobbet i barnehage og har yngre familiemedlemmer som jeg ofte har hatt ansvar for - to små gutter, en på 6 måneder og en på tre år. …

Lillian (19)

Barnevakt i Holmestrand

Jeg er en 19 år gammel jente som har rundt 5-6 års erfaring som barnevakt , er veldig positiv og smilende jente som elsker barn. Går på helse og oppvekst skal gå videre på barn og ungdom.

Marte (20)

Barnevakt i Gran

Jeg er 20 år, sosial, imøtekommende og er glad i å være rundt mennesker. Jeg har selv vokst opp med 2 småsøstre som nå er 17 og 10 år.

Manaw (17)

Barnevakt i Gran

Hei! Jeg liker å være med barna og jeg er glad i barn og synes det er kjempegøy å være med dem! Jeg er 17 år. Jeg har vært mye barnevakt for datters søster på 3 ,5 og 6 år.

Lene Kristine  

Barnevakt i Gran

Barnevakt

Therese  

Barnevakt i Modum

29 år, sønn på 2,5 år. Gått helse og sosial, barne og ungdomsarbeider faget. Jobbet i bhg siden 2008.

Veronica  

Barnevakt i Modum

Jeg er ei 17 år gammel jente som elsker å være med barn. Jeg er glad og sprudlende og er ofte rundt barn. Jeg har erfaring med barn etter at jeg var på jobb uke i barnehagen tanten min jobber i og jeg skjønte fort at jeg ville jobbe med mennesker.

Len  

Barnevakt i Modum

Hello,I am Len 28 years old,married and was been a domestic helper in Singapore, an aupair in Denmark for 2years and here also in Norway as well. I am well experienced in taking care of kids from new born onwards. I love to be with kids. Also I am very much willing to do house hold chores. Just kindly send me an email or contact me through my contact…

Sirijit  

Barnevakt i Hole

Jeg har 2 års erfaring fra engelsk barnehage i Bangkok. Utdannet barnepedag. Min norsk er ikke så god enda, men jeg går på kveldskole for å lære. Fra høsten vil jeg tilby dagmammaplass da jeg går hjemme med min sønn som er født 2017. Vi bor i Krokkleiva i enebolig som er godt tilpasset for små barn.

Marita  

Barnevakt i Modum

Jeg vil beskrive meg selv som selvstendig, morsom og snill. Jeg er flink med barn i alle aldre. Jeg er skoleflink, så jeg kan hjelpe til med lekser..

Rebekka  

Barnevakt i Søndre Land

Jeg er en jente på snart 18 år som ønsker å være barnevakt. Jeg er veldig glad i barn og har en del erfaring med å sitte barnevakt. Ta gjerne kontakt :)
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos