Fylke:
Sted:

Barnevakt i Svelvik


Dagmamma Svelvik Barnevakt Svelvik Au pair Svelvik Foreldre Svelvik


Tuva (17)

Barnevakt i Vestre Aker

Jeg er en jente på 17 år bosatt i Oslo. Jeg er eldst i en søskenflokk på 4 og har mye erfaring i passing av yngre barn, noe jeg trives veldig med. Jeg går på videregående, spiller fiolin og satser musikk. Jeg er fleksibel på de fleste kvelder og ukedager, og enkelte helger på dagen også. Jeg er en glad og omsorgsfull jente som gjerne vil hjelpe til…

Tone (19)

Barnevakt i Drammen

Hei :) Jeg er en jente på 18 år som er veldig glad i barn. Jeg har gått barne- og ungdomsarbeider på videregående og har erfraring fra praksis i barnehage og skole/S.F.O. Jeg har i tillegg vært barnevakt flere ganger.

Caroline (20)

Barnevakt i Holmestrand

Jeg er ei 20 år gammel jente fra Holmestrand. Er utrolig glad i barn og sitter gjerne barnevakt for alle aldre, har flere års erfaring med det. Har sittet en del barnevakt for min lillesøster og barna til venner av moren min. Kan muligens være dagmamma og! Har referanser. :)

Nicoline (26)

Barnevakt i Drammen

Jeg er Nicoline - 26 år gammel, og vil veldig gjerne bli din families barnevakt/dagmamma eller leksehjelp. Jeg studerer for tiden International Teacher Education for Primary School (Internasjonal Grunnskoleutdanning) ved Høgskolen i Sørøst Norge og ønsker en jobb ved siden av studiene som innebærer arbeid med barn. Å omgås barn gir meg motivasjon og…

Celine (19)

Barnevakt i Drammen

Hei! Jeg er en 19år gammel barnevernspedagog student Jeg har erfaring med barnepass både privat og fra barnehage og skole/SFO med barn fra alderen 0-9 år.

Linda (20)

Barnevakt i Drammen

Hei, jeg er en 20 år gammel jente som er bosatt i Drammen. Studerer her i 1 års tid. Vil gjerne hjelpe til med å avlaste foreldre slik at de kan ta seg en pust i bakken med en tur ut av huset. Hjelper gjerne til med lett husvask og annet forefallende arbeide under barnepass.

Pernille (16)

Barnevakt i Frogn

Hei, mitt navn Pernille og jeg bor på Skogsti i Drøbak. Jeg går første videregående skole og er 16 år gammel. For to år siden så gjennomførte jeg kurs i regi av Drøbak kommune hvor jeg ble spesifisert som godkjent barnevakt. På dette kurset så lærte jeg alt som er viktig for å sitte barnevakt, alt fra førstehjelp til hva man gjør i en kritisk situasjon.…

Sinthu (33)

Barnevakt i Drammen

Jeg jobbet i barne- og familieetaten i Oslo (barnevern tjenesten) + tolk. Men akkurat nå er jeg hjemmeværende med en liten prinsesse på 12 måned, dermed ønsker meg å jobbe som dagmamma eller barnevakt. Jeg bor rett ved Drammen togstasjonen. Jeg kan passe på barnet hjemme hos dere eller hos meg. Jeg kan jobbe i drammen omegn, lier/øvre og nedre eiker.…

Christine (19)

Barnevakt i Drammen

Jeg er en 19 år gammel jente som ønsker å være barnevakt som deltid! Jeg har friår før studier neste år, og har jobbet som barnevakt, leksehjelper og vært på utplassering i barnehage og barneskole før.

Marinel (27)

Barnevakt i Drammen

Hi i am 27 years old, i live in Rundtom Drammen. Someone here need some help to taking care their kids. I am available. I been working as au-pair here in norway and i been working in a kindergarten in my country. I like and love to taking care with the kids.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos