Fylke:
Sted:

Barnevakt i Kongsberg


Dagmamma Kongsberg Barnevakt Kongsberg Au pair Kongsberg Foreldre Kongsberg


Salma (20)

Barnevakt i Kongsberg

Hello, I'm a 21 years old french student staying in Kongsberg for a year. I'm studying business and management at USN. I'm looking for a part-time job as a babysitter. I have been babysitting in France since I was 17 years old, I'm used to taking care of children, I get along with them really easily. I love playing with them, creating different activities…

Nixshiya (24)

Barnevakt i Kongsberg

Hei. Litt om meg selv: mitt navn er Nixshiya på 24 år og kommer fra Molde. Jeg bor i Kongsberg og studerer master i spesialpedagogikk, og vil være ferdig med studiet i november. Jeg skriver master oppgave basert på tilrettelegging for barn med hørselstap. Hvorfor ønsker du å sitte barnevakt? Siden jeg nå holder på med min masteroppgave har jeg…

Angelica (31)

Barnevakt i Kongsberg

Jeg er en jente på 31 år. Bor i Kongsberg med mine to barn, på åtte og ti år. jeg jobber som barnehageassistent, og har mulighet til å være barnevakt i helger, og eventuelt noen kvelder i ukedagene.

Katy (38)

Barnevakt i Kongsberg

Jeg er ei blid og positiv jente på 38 Kommer fra Indonesia. Jeg er ferdig med norskkurs med nivå B1. Jeg er veldig glad i barn og kunne tenke meg å jobbe som barnevakt, på kveldstid i ukedagene eller i helgen. Snakker norsk og engelsk. Har ingen problemer med husdyr.

Dyala (18)

Barnevakt i Øvre Eiker

Jeg er ei jente på 18 år som kan være barnevakt for barn fra 3 år og oppover . Jeg er veldig glad i små barn, og har erfaring fra mine tre små søsken og andre små søskenbarn og barn. Jeg kan eventuelt også hjelpe til med lekser og gjøre lett husarbeid. Nå kan jeg jobbe hver dag, men på høsten må det begrenses helger/ettermiddager.

Linda (23)

Barnevakt i Øvre Eiker

Hei, jeg er en jente på 23 år som er utdannet barne- og ungdomsarbeider. jeg er glad og en liten spøke fugl ;-D jeg elsker å passe på barn . jeg har jobbet my i barnehage så har my erfaring fra det.

Linda (15)

Barnevakt i Modum

Hei, jeg er 15år gammel positiv, hyggelig og morsom jente som søker barnepass fordi jeg er glad i barn, hadde syntes det hadde hvert hyggelig å jobbe med barn. jeg kan passe alle mulige alder siden har litt erfaring med min 2 år gammel lillesøster og 8 år gammel bror:)

Injili (37)

Barnevakt i Drammen

Injili har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Andrea (20)

Barnevakt i Notodden

Hei! Jeg er ei jente på 20 år som studerer spesialpedagogikk på Universitetet i Notodden. Tidligere har jeg jobbet i barnehage og stortrivdes med det! Nå ønsker jeg å jobbe litt ved siden av studiene med det jeg elsker mest, og håper på å finne en familie som passer perfekt for meg! Prøver å være fleksibel med tider for barnepass.

Ingrid (16)

Barnevakt i Drammen

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er ute etter å sitte barnevakt når det trengs:) På fritiden spiller jeg håndball og synger i kor og er derfor for det meste ledig på ettermiddager og helger. Har erfaring fra tidligere.

Emilie (16)

Barnevakt i Drammen

Hei, jeg er en ung mamma med en liten gutt (født 12.juli 2017), som er hjemme på permisjon som trenger noe å gjøre. Jeg kan passe flere dager i uken og være dagmamma om noen ønsker det. Jeg kan også passe helg. Ta kontakt, så finner vi ut av det. Jeg vil helst ha en type innkjøring og bli kjent med barnet sammen med foreldrene tilstede og ikke…

Julie Therese (29)

Barnevakt i Drammen

Hei hei. Jeg er 29 år, bor i Drammen, har førerkort og bil, er på 2.året på Barnehagelærerstudiet og har en datter på snart 7 år. Har erfaring fra arbeid i barnehage, eget barn og barnevakt for venninners barn. Også har jeg nylig gått gjennom førstehjelpskurs på høgskolen. Ta gjerne kontakt hvis jeg kan være interessant for dere. Med vennlig hilsen…

Marita (15)

Barnevakt i Modum

Jeg vil beskrive meg selv som selvstendig, morsom og snill. Jeg er flink med barn i alle aldre. Jeg er skoleflink, så jeg kan hjelpe til med lekser..

Linda (20)

Barnevakt i Drammen

Hei, jeg er en 20 år gammel jente som er bosatt i Drammen. Studerer her i 1 års tid. Vil gjerne hjelpe til med å avlaste foreldre slik at de kan ta seg en pust i bakken med en tur ut av huset. Hjelper gjerne til med lett husvask og annet forefallende arbeide under barnepass.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos