Fylke:
Sted:

Barnevakt i Bærum


Dagmamma Bærum Barnevakt Bærum Au pair Bærum Foreldre Bærum


Lucette (31)

Barnevakt i Bærum

hi, Im a student and looking for a part time job. I was an au pair before and has an experienced in taking care of children.

Heidi (57)

Barnevakt i Bærum

Voksen norsk dame , med mange års erfaring innen barnepass. Pliktoppfyllende, omsorgsfull og pålitelig. Kjører egen bil, og passer barn dag, kveld og natt, alle ukens dager.(ikke fulltids dagmamma). Jeg er vant til å passe barn i alle aldre.

Mutesi (19)

Barnevakt i Bærum

Hei! Jeg er en jente som er 18 år gammel. Jeg elsker barn, gikk på helse- og oppvekst linjen og BUA på Sandvika VGS. Jeg har gått i lære på Dønski barnehage og er nå i lære på Levre Skole. Jeg jobbet i en avdeling med barn fra 3-5 år på barnehagen, og er nå med 1 trinn på skolen og 1-4 trinn på SFO. Har vært barnevakt før en gang og har erfaring fra…

Mathilda (18)

Barnevakt i Bærum

Jeg er en jente på 18 år som går siste året på videregående. Jeg elsker barn, og er en veldig leken sjel. På siden jobber jeg også som leksehjelper for barneskolebarn. Jeg er veldig fleksibel og ser etter å hjelpe familier som trenger litt avlastning i hverdagen. Jeg liker å turne, lage mat, spiller golf og er veldig glad i å snakke med mennesker.

Annamaria (55)

Barnevakt i Bærum

Hej vill jobbe som barnvakt på eftermiddagar och helger.Jobbar som barnpedagog på Lysaker idrettsbarnehage er glad alke barn tykker om meg er flexibel og gjør allt så alle kan ha det bra. Har jobbet med barn i 20 år og har self 4 jenter. Har lett at få kontakt med barn. Elsket alla barn som mina egna. Snakket Engelsk Gresk Svensk og Norsk.

Stine (16)

Barnevakt i Bærum

Jeg heter Stine, jeg er 16 år og bor i Bærum. Jeg er glad i barn og er på utkikk etter noen å være barnevakt for! Jeg kan egentlig jobbe når som helst på ettermiddagen og kvelden.

Kim (18)

Barnevakt i Bærum

Jeg hetter kim og er utvekslingsstudent på 18 år. Jeg kommer fra Nederland, snakker engelsk, nederlandsk og lærer meg norsk. Jeg har erfaring med å passe barn i Nederland og og jeg har jobbet frivillig i barnehage.

Jenevieve (26)

Barnevakt i Bærum

Hi Dear Parents, I am an experienced aupair for 4years in Denmark and here in Norway. With that, I have an enough experience with handling and taking care of kids. Also when I was young at age of 8, I started to work for a family and take good care of their 3kids ages 3,4,6 and at the same time I am taking care of their house too and in return they…

Aprille (30)

Barnevakt i Bærum

Hi I like with kids and i been aupiar for 5 years already and now i am a student, i am kind, honest and trustworhty, I can easy learn new thing.

Ansu (29)

Barnevakt i Bærum

I am 29 year old, from India. I am currently residing in Haslum with my husband who is a researcher at University of Oslo and daughter. We live in Haslum. I am a nurse by profession and got 3.5 year of work experience combined. I do have experience in peadiatrics about 6 months in hospital side. Now am occasionally babysitting, So I have experience…
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos