Fylke:
Sted:

Barnevakt


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 955
Sider: 96

Ann-Kristin  

Barnevakt i Skien

Flink og pliktoppfyllende. Har prikkfri vandelsattest. Blid og med "barnetekke".

Aukse  

Barnevakt i Trondheim

Jeg er veldig glad å vær med barn, små eller litt større spille ingen rolle. Har mye erfaring (barnehage, avlastning) og det er enkelt for kontakt. Trives veldig godt å leke med. Jeg kan også lage god mat. Barn synes at det er altid gøy å vær med meg. Jeg er veldig ansvarlig og punktlig.

Lene Kristine  

Barnevakt i Gran

Barnevakt

Tuva og Martine  

Barnevakt i Grimstad

Vi er to jenter som som ønsker sommerjobb (vi starter gjerne nå). Vi har erfaring med barn fra før av, da vi har jobbet i barnehage og SFO. Vi har mye energi og takler stress. I tillegg kan vi lage mat!

Africa  

Barnevakt i Nesodden

Jeg er en jente på 14 år. Liker å være med barn og kan hjelpe med å lage mat og rydde i huset.

Rahel  

Barnevakt i Bergen

Hei, jeg er en jente på 24 år som studerer ved UIB. Utenom skole har jeg mye fritid og vil gjerne hjelpe til med å passe barn. Er det noen spørsmål ta kontakt :)

Thanh  

Barnevakt i Trondheim

Jeg er ei blid og positiv jente på 22 år. Kommer fra Vietnam. Jeg går på norskkurs på dagtid. Jeg er veldig glad i barn og kunne tenke meg å jobbe som barnevakt, på kveldstid i ukedagene eller i helgen. Snakker norsk og engelsk. Har ingen problemer med husdyr.

Vilde  

Barnevakt i Molde

Jeg er en omsorgsfull, empatisk og hardtarbeidende jente som er svært glad i barn. Jeg har to småsøsken, en lillebror og en lillesøster, som jeg har passet på opp gjennom barndommen. Jeg har hatt praksis hos Barnas Hus Barnehage i niende klasse, og jeg har erfaring fra barnepass hos to andre familier. Jeg er fleksibel når det gjelder arbeidstid og kan…

Miriam  

Barnevakt i Halden

Hei, jeg er en 15 år gammel jente, jeg ønsker å passe barn i alle aldere. Jeg har passet mye på småbarn i min familie og det har gått veldig fint, jeg klarer veldig bra å snakke med barn og omgås godt med dem. Jeg er veldig glad i mennesker og har alltid ønsket å passe små og litt eldre barn, jeg er en jente du kan stole på og holder avaler. Håper du…

Ali  

Barnevakt i Søndre Nordstrand

Jeg er en omsorgsfull, empatisk og hardtarbeidende jente som er svært glad i barn. Jeg har 1 barn selv på 1 år. Kan passe på barn i min egen hjem. Har både leker og trygghet - trygghet for barna kommer først. Kan jobbe både i helger og på kveldene hverdag etter kl: 17.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos