Fylke:
Sted:

Barnevakt i Fredrikstad


Dagmamma Fredrikstad Barnevakt Fredrikstad Au pair Fredrikstad Foreldre Fredrikstad


Markus (16)

Barnevakt i Fredrikstad

hei. jeg er en 16 år gammel gutt som er ute etter en liten jobb ved siden av skole. jeg går på Wang toppidrett i Fredrikstad. jeg kan passe barn og dyr.har selv hund og katt hjemme. jeg klarer å lage det meste av mat og vaske klær.

Hodan (17)

Barnevakt i Fredrikstad

Hei!! Jeg er en jente på 17 år, som er på jakt etter jobb som barnevakt. Jeg er en jente med godt humør og mye energi. Jeg har jobbet en uke i en barnehage i 2016. Jeg har vært mye barnevakt til mine to lillebrødre (snart 2år og 10år). Jeg er glad i sang, tegne, male, skrive og lese bøker. Jeg lærer fort, og er villig til å lære mer for å utvikle…

Shirihan (18)

Barnevakt i Fredrikstad

Jeg er veldig glad i å jobbe med barn! Tar ansvar for alt selv. Tar godt hensyn til barna

Kristine (21)

Barnevakt i Fredrikstad

Jente på 21 år som har gått barn og ungdom på videregående. Vil beskrive meg selv som leken, kreativ, sosial og snill. Har vært i praksis i barnehage og på skole, så har erfaring med barn. Har også selv to små søsken jeg har passet.

Marija (18)

Barnevakt i Fredrikstad

Hi! My name is Marija, I am from Bosnia. I'm kind, friendly, open and creative. I am a nurse and I am currently volunteering at a pediatric clinic center. I have been learning Norwegian for two years and my wish is to study in Norway in the future. I'm interested in working with children, and I also strongly believe that it is the best way to learn…

Caroline (18)

Barnevakt i Fredrikstad

Hei! Jeg er ei positiv og blid jente på 18 år. Jeg elsker barn, og har vært på utplassering i barnehage flere ganger, og jeg har jobbet som trener for barn i flere år. Jeg har både bil og lappen.

Susane (57)

Barnevakt i Fredrikstad

I am a mature, caring and trustworthy mother with grown up kids who have all left the nest. I miss having my children around. I would love to assist other parents who need a responsible and loving person they can trust their child with and feel safe when they are away.

Naima (16)

Barnevakt i Fredrikstad

Hei. Jeg heter Naima. Jeg er en trivelig og hyggelig jente. Jeg er kjempe snill, og jeg elsker barn. Jeg går på Frederik || vgs. Jeg ønsker å ha en jobb utenfor skolen. Jeg kan jobbe på helgene i Ettermiddag og kveld(:

Sunita

Barnevakt i Fredrikstad

Hey, my name is Sunita i am come from India i am want Work with baby KID and chaild . I am make good food and House keeping Too i am very kind.

Helene (14)

Barnevakt i Fredrikstad

Jeg har jobbet litt i barnehage, og har en god attest derfra. Jeg har også vært barnevakt før og er god med barn.
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos