Fylke:
Sted:

Barnevakt i Oslo


Dagmamma Oslo Barnevakt Oslo Au pair Oslo Foreldre Oslo


Nasro (15)

Barnevakt i Nordre Aker

Jeg heter Nasro. Jeg er fra Finnmark i Nord-Norge og jeg har jobbet før. Jeg går på Morellbakken skole 10.trinn og er 15 år gammel. Jeg har mange syner for hvordan man skal behandle folk. Jeg er opptatt av at barn føler seg trykke rundt meg. Jeg er en person med et bestemt punkt. Jeg gjør alltid det jeg for beskjed om. Jeg liker å hjelpe mennesker,…

Maryan (16)

Barnevakt i Grünerløkka

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente fra søndre nordstrand. Jeg er veldig energi rik, morsom og er veldig glad i barn. Jeg har tidligere jobbet på en gård der jeg snakker og jobber med både friske og syke barn. Jeg har også en niese og to nevøer på 5,3 og 5 måner som jeg passer på noen ganger så rundt barn har jeg masse erfaring.

Luminita (27)

Barnevakt i Gamle Oslo

En 27 år gammel energisk og snill jente! Det er meg i et nøtteskall. Jeg er tålmodig og respekterer husets regler. Selv om jeg ikke har barn ennå, jeg har reist rundt verden og arbeidet som frivillig med barn av alle aldre. Jeg setter stor pris på kreativitet, godhet og sikkerhet når det gjelder barn oppdragelse, og vil sørge for at personen som…

Sha (36)

Barnevakt i Grünerløkka

Jeg heter Sha, kommer fra Tyskland, snakker tysk, engelsk, trykisk, lærer norsk også. Jeg tok vare på min nevø i 2 år. Jeg har god kommunikasjon med barn. Jeg er fleksibel. Jeg er fotograf. Jeg liker musikk, kunst og design. Jeg bor i Grünerløkka.

Zaira (29)

Barnevakt i Frogner

I'm 29 years old Spanish girl, I'm living in Oslo for over a year, I'm currently working in a hotel as kitchen helper a few days a week, I would like to find a job as baby sitter since I would have no problem to combine both, i have experience with kids since i worked as aupair in ireland for a few years ago. Im friendly, social, activity, athlete…

Dianelys (46)

Barnevakt i Søndre Nordstrand

Hei, jeg heter Dianelys. Jeg er kubansk, jeg bor i Norge i 18 år. Jeg studerer helsefagarbeider, på college. Jeg liker barn veldig mye, jeg er veldig sosial og munter. Jeg kan også jobbe i helgene. Jeg har en stor leilighet. Jeg kan ta vare på dem hjemme eller i meg. Jeg har god referanse. :)

Indre (25)

Barnevakt i Grünerløkka

I am 25 years old and have 7 months old baby boy. I could sometimes take care of a baby similar age of mine. I believe that is good opportunity to get to know other parents, improve childrens social skills since they have an opportunity to play together, share their toys and interact. I have all the necessary equipment to provide a good care of one…

Danielle (31)

Barnevakt i Bjerke

Jeg er en deltidsstudent på 31 år som har mange års erfaring med barn i alle aldre. Har passet mange barn fra ung alder og jobbet mange år i barnehage. Har selv en datter på snart 3 år :-)

Samsam (20)

Barnevakt i Sagene

Hei jeg heter Samsam , Jeg kommer fra Somalia og er 20 år gammel. Jeg liker barn og jeg har jobbet før barnvekt og jeg har lyst å jobbe videre. Jeg har mye arfaring.

Natalie

Barnevakt i Søndre Nordstrand

Hei! Er en jente på 17 år som er blid og omsorgsfull. Jeg er glad i små barn og mennesker generelt, og utdanner meg innen helse. Jeg har bl.a. i den forbindelse hatt et års praksis i barnehage. På fritiden er jeg glad i trening og fotball. Jeg er 100% til å stole på.


Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos