Fylke:
Sted:

Barnevakt i Stavanger


Dagmamma Stavanger Barnevakt Stavanger Au pair Stavanger Foreldre Stavanger


Pouya (28)

Barnevakt i Stavanger

Mitt navn er pouya og jeg er 28 år gammel. Jeg er student på UIS, og jeg er en veldig snill barnevakt for barna dine.

Genemae

Barnevakt i Stavanger

I can babysit if your going out at night if you have appointment

Ylva (14)

Barnevakt i Stavanger

Jeg er en jente på 14.år. Jeg er veldig glad i barn. Jeg har en lilleborr på 1 år. Får veldig mye skryt om at jeg får god kontakt med barn. Jeg kan selvfølgelig hjelpe med lekser, eller matlaging.

Ingrid (13)

Barnevakt i Stavanger

Jeg fyller snart 14år og går i 9 klasse. Jeg passer godt sammen med barn og kan også være til hjelp med lekser. Jeg er flink til å lage mat og kan høre lett husarbeid. Jeg er også trivselsleder på ungdomskolen og er flink til å finne på gøye aktiviteter. Jeg går på dans og korps som gjør at det kan være at noen helger går bort

Sharara (21)

Barnevakt i Stavanger

Jeg er en 21 år gammel jente som har tatt et halvt fri år og ønsker å jobbe som barnevakt. Jeg kommer fra Grimstad som er en liten bye på Sørlandet, og har flyttet til Stavanger for å studere. Tidligere har jeg vært privat barnevakt, og har erfaring fra barn i alle aldre. Selv har jeg en lillebror på 2 år, som jeg har passet på og pleid. Jeg blir likt…

Karianne (25)

Barnevakt i Stavanger

Hei! Mitt navn er Karianne. Jeg er en 25 år gammel jente som kommer fra Stavanger/Tasta området. Jeg liker å reise, være ute i naturen, lage mat og være sosial. Foreløpig er jeg arbeidsledig da kontrakten min på Nylund barneskole gikk ut i Juni. Med andre ord er jeg glad i barn, så å prøve meg som dagmamma/barnevakt kunne vært en fin ting å erfare.

Emeli (16)

Barnevakt i Stavanger

Hei. Jeg er en jente på 16 år som ønsker å sitte barnevakt av og til etter skolen og i helger. Jeg bor på Hinna, og skal begynne på Bergeland Vgs høsten 2018. Jeg har 4 års erfaring med å sitte barnevakt, og kan passe fra de er små. Den yngste jeg har passet var 4,5 mnd.

Arbresha (27)

Barnevakt i Stavanger

Er en jente på 27 år er oppvokst i Norge har jobbet i barnehage og SFO og hvert barnevakt ofte for familie medlemmer så har erfaring med barn.

Frida (20)

Barnevakt i Stavanger

Har du noen eller noen du kjenner et ønske om barnefri en gang i blant? Har dere noen avtaler men ingen som kan passe barna? Jeg er en 20 år gammel jente som bor veldig sentralt i Stavanger. Har mye ledig tid, og ønsker gjerne å hjelpe andre. Ta gjerne kontakt!

Irene (20)

Barnevakt i Stavanger

Er 20 år, veldig glad i barn og masse erfaring. Har vert svømmeinstuktør og leder i 6 år, fullført vg2 barne- og ungdomsarbeider og vert i praksis i både barnehage og skole. Har hatt sommerjobb på fisk ferdig ferie i 2 år, og har vert litt barnevakt for familien. Kan ha barn hjemme oss meg men også komme til deg, er deltidstudent så er ledig hele helger…


Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos