Fylke:
Sted:

Barnevakt i Kristiansand


Dagmamma Kristiansand Barnevakt Kristiansand Au pair Kristiansand Foreldre Kristiansand


Mathilde (24)

Barnevakt i Kristiansand

Hei! Jeg er en jente på 24 år som ønsker å komme i kontakt med småbarnsfamilier som trenger barnevakt. Jeg har over 10 års erfaring som barnevakt og jeg jobber i barnehage på dagtid, så har mulighet til å sitte barnevakt på ettermiddag/kveld noen dager i uka, og også hele dager i helgene. Jeg har ikke lappen så barnefamilien må bo i Kristiansand Øst.

Hedda (14)

Barnevakt i Kristiansand

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som ønsker å bli barnevakt! Jeg er ansvarsfull og ønsker kun det beste for barna. Ser hoversaklig etter noen å passe i helger/sen ettermiddag-kveld da jeg fortsatt går på skole:) Ta gjerne kontakt og fortell litt om barne(ne) dine:)

Kristina (18)

Barnevakt i Kristiansand

Hei! Jeg er ei 18 år gammel jente som går på KKG VGs. Jeg har mulighet for å passe barn etter jeg er ferdig på skolen og i helger. Tidligere har jeg passet naboens barn og min egen lillesøster. Jeg er veldig glad i barn og håper jeg kan passe ditt barn :)

Jasmin (17)

Barnevakt i Kristiansand

Jeg er en jente på 17 år som vil gjerne være barnevakt på ettermiddager og helger. Jeg er veldig glad i barn og har vært barnepasser i 2 år. Jeg er trener for barn i basketball og er vandt til å passe på mange. Jeg er veldig engasjert, kreativ, ansvarlig og omtenksom. Det er bare å ta kontakt :)

Amalie (17)

Barnevakt i Kristiansand

• Passet mye barn • Posetiv og kreativ

Patrycja (16)

Barnevakt i Kristiansand

Jeg er ei jente på 16 år som ønsker å være barnevakt og har mulighet til å jobbe ettermiddager og i helger pga. at jeg går på skole. Jeg har vært litt barnevakt før naboer og familien. Liker musikk, være ute i naturen og være sammen med barn.

Saira (23)

Barnevakt i Kristiansand

Hei! Jeg er en 23 år gammel jente som jobber deltid på TGR. Jeg har masse fri tid og derfor tenkte jeg å starte som dagmamma hvor jeg kan tjene litt ekstra på det jeg liker å gjøre. Jeg har vært barnepasser før for to barn på 4 og 5 år i Hamresanden. Jeg bor på Slettheia i mitt eget leilighet. Jeg er alltid tilgjengelig Tirsdag-Fredag og Søndag. Og…

Ingvild (23)

Barnevakt i Kristiansand

Jeg er student på UiA og skriver nå min bacheloroppgave i pedagogikk. Jeg har også gått et år på barnehagelærerutdanningen og har i den forbindelse jobbet litt i barnehage. Jeg har også vært vikar på SFO en liten periode. Jeg vil gjerne være barnevakt for å tjene litt ekstra lommepenger og for å skaffe meg erfaring med å jobbe med barn. Jeg planlegger…

Alicja (20)

Barnevakt i Kristiansand

Hey , my name is Alicja and i'm from Poland. I'm 20 years old. I have been in Norway for a month. I speak english (B1).I don't have much expierience with children ,but I very want to change it. Often I looked after children from my family (2-5 years). I am calm ,carefull person and I want to cooperate. I'm flexible in terms of hours and day, but I…

Ayah (17)

Barnevakt i Kristiansand

Ayah har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos