Fylke:
Sted:

Barnevakt i Sandnes


Dagmamma Sandnes Barnevakt Sandnes Au pair Sandnes Foreldre Sandnes


Jutharat (28)

Barnevakt i Sandnes

My name is Juutharat, I'm Thai and i will move to Sandnes in February 2018 by Family residence visa. I'm graduated Bachelor of Nursing in 2013 and have experience in Nursing field for 5 year. I'm Flexible, Enjoy about child care, Housekeeper. Im looking for some babysitter job in Sandnes, Sola and Stavanger.

Sofie

Barnevakt i Sandnes

Hei jeg heter Sofie og er 15 år, jeg har erfaring med å passe barn fra å være storesøster og passe barn i gata. Jeg ville gjerne vært den som passer ditt barn også. Ta kontakt hvis du er interessert:)

Vanessa

Barnevakt i Sandnes

Hei! Mitt navn er Vanessa og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Sandnes og går for tiden helsearbeiderfag på videregående. Jeg er svært glad i barn og har erfaring med småsøsken og andre barnevakt jobber. Jeg er fleksibel og kan ta jobber på kort varsel. Ta kontakt dersom du er interessert!

Mary-Ann (33)

Barnevakt i Sandnes

Hei, Jeg er en kvinne som 33år gammel. Jeg har stor erfaring med barn eller eldre. I tiden jobber jeg i barnehagen som assistent og jeg trives det veldig godt. I tillegg jeg har referanser som kan snakker med hvordan jeg jobber osv. Jeg kan jobbe noen dager på dagen eller kvelder. Bare kontakt meg eller sende sms.

Embla (17)

Barnevakt i Sandnes

Mitt navn er Embla og jeg er 17 år gammel. Jeg går 1VGS om igjen til høsten (grunnet omvalg) og skal nå gå på Jåttå VGS, helse og oppvekst. Skolen jeg gikk på før var St.Olav i Stavanger. Jeg er veldig glad i å passe på barn og har erfaring med barnepass. Jeg er best erfaren med barn på 1 år. Mine hobbyer er sang, tegning og kirke. Jeg er en del av…

Ula (33)

Barnevakt i Sandnes

Jeg kommer fra Polen ,jeg har en dattera 9år gammel. Jeg har høye utdanning som pedagog. Jeg er 35 år gammel ,jeg bor o Norge 4 år. Jeg er veldi snill og positiv person.Jeg har kjempe bra kontakt med barn og voksne. Jeg har masse energi og jeg har masse god ideer.jeg er veldi kreativ. Jeg kan jobbe på vanlig uke dager og på helg. Jeg har kjøre…

Veronica (15)

Barnevakt i Sandnes

Hei, jeg er 15 år å bor på hommersåk. Kan passe barn fra 1-12 år ukedager fra kl: 4 og alle helger. Kan dra i sandnes og stavanger område.

Frida (20)

Barnevakt i Sandnes

Hei. Jeg er en hyggelig og imøtekommende, 21 år gammel dame. Jeg har lappen og bil. Jeg har ingen annen jobb oh er derfor tilgjengelig til alle tidspunkt. Også på kort varsel. For egen trygghet så møter jeg gjerne barna en stund før dere drar. Evt en dag før den evt kvelden/dagen jeg skal sitte barnevakt slik at jeg er trygg på deres rutiner og barna…

Frida (14)

Barnevakt i Sandnes

Hei! Jeg er en 14 snart 15 år gammel jente som bor i Sandnes område. Jeg har erfaring som barnevakt, så hvis du trenger, er det bare å kontakte meg!

Evelin (17)

Barnevakt i Sandnes

Hei! Jeg er en jente på snart 18 år som ønsker å jobbe med unger. Jeg har alltid fått god kontakt med de. I tillegg til egen erfaring fordi jeg selv har to lillebrødre samt flere smårollinger i familien som jeg passer på av og til, så er jeg også en leirleder som gir barna en trygg og kjekk opplevelse på leirer!
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos