Fylke:
Sted:

Barnevakt i Sandnes


Dagmamma Sandnes Barnevakt Sandnes Au pair Sandnes Foreldre Sandnes


Lisa (21)

Barnevakt i Sandnes

Hei, jeg er en 21 år gammel positiv og utadvendt jente fra Sandnes. Jeg trives veldig godt sammen med barn og har god erfaring. Jeg har et friår fra studiene, og har derfor mye fritid. Det er bare å ta kontakt om du trenger hjelp på dagtid, kveld eller helger.

Tonje  

Barnevakt i Sandnes

hei, jeg er en 17 år gammel jente som studerer helsefagarbeider VG 2 på Jåttå videregående skole. Jeg har små søsken på 6 og 7 år så jeg har god erfaring med barnepass fra før. Jeg er hyggelig og god til å stole på.

Wannapa (24)

Barnevakt i Sandnes

Hei! I am 24 years old. I am now learning Norwegian in a school for 3 morning days. I have an experience of taking care children when I was living in Thailand. I was also a teacher in a small extra school in Thailand. I can take care of you children while you are studying or working :) If you need more information, please do not hesitate to contact…

Jutharat (28)

Barnevakt i Sandnes

My name is Juutharat, I'm 28 year old from Thailand and i'm moving to Sandnes in February 2019 by Family residence visa. I'm graduated Bachelor of Nursing in 2013 and have experience in Nursing field for 5 year. I am trustworthy , reliable, responsible, and Flexible, I love to takecare of children, Create activity,playing and i can do simple housework…

Sofie  

Barnevakt i Sandnes

Hei jeg heter Sofie og er 15 år, jeg har erfaring med å passe barn fra å være storesøster og passe barn i gata. Jeg ville gjerne vært den som passer ditt barn også. Ta kontakt hvis du er interessert:)

Vanessa  

Barnevakt i Sandnes

Hei! Mitt navn er Vanessa og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Sandnes og går for tiden helsearbeiderfag på videregående. Jeg er svært glad i barn og har erfaring med småsøsken og andre barnevakt jobber. Jeg er fleksibel og kan ta jobber på kort varsel. Ta kontakt dersom du er interessert!

Mary-Ann (33)

Barnevakt i Sandnes

Hei, Jeg er en kvinne som 33år gammel. Jeg har stor erfaring med barn eller eldre. I tiden jobber jeg i barnehagen som assistent og jeg trives det veldig godt. I tillegg jeg har referanser som kan snakker med hvordan jeg jobber osv. Jeg kan jobbe noen dager på dagen eller kvelder. Bare kontakt meg eller sende sms.

Embla (17)

Barnevakt i Sandnes

Mitt navn er Embla og jeg er 17 år gammel. Jeg går 1VGS om igjen til høsten (grunnet omvalg) og skal nå gå på Jåttå VGS, helse og oppvekst. Skolen jeg gikk på før var St.Olav i Stavanger. Jeg er veldig glad i å passe på barn og har erfaring med barnepass. Jeg er best erfaren med barn på 1 år. Mine hobbyer er sang, tegning og kirke. Jeg er en del av…

Ula (34)

Barnevakt i Sandnes

Jeg kommer fra Polen ,jeg har en dattera 9år gammel. Jeg har høye utdanning som pedagog. Jeg er 35 år gammel ,jeg bor o Norge 4 år. Jeg er veldi snill og positiv person.Jeg har kjempe bra kontakt med barn og voksne. Jeg har masse energi og jeg har masse god ideer.jeg er veldi kreativ. Jeg kan jobbe på vanlig uke dager og på helg. Jeg har kjøre…

Veronica  

Barnevakt i Sandnes

Hei, jeg er 15 år å bor på hommersåk. Kan passe barn fra 1-12 år ukedager fra kl: 4 og alle helger. Kan dra i sandnes og stavanger område.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos