Fylke:
Sted:

Barnevakt


Vi hjelper foreldre med å komme i kontakt med dagmamma, barnevakt og Au pair i hele Norge!
Registrer deg gratis og finn din barnepasser!


Lag gratis profil Hvordan fungerer det?
Profiler: 856
Sider: 86

Sofie

Barnevakt i Sandnes

Hei jeg heter Sofie og er 15 år, jeg har erfaring med å passe barn fra å være storesøster og passe barn i gata. Jeg ville gjerne vært den som passer ditt barn også. Ta kontakt hvis du er interessert:)

Sha (36)

Barnevakt i Grünerløkka

Jeg heter Sha, kommer fra Tyskland, snakker tysk, engelsk, trykisk, lærer norsk også. Jeg tok vare på min nevø i 2 år. Jeg har god kommunikasjon med barn. Jeg er fleksibel. Jeg er fotograf. Jeg liker musikk, kunst og design. Jeg bor i Grünerløkka.

Jeleane (29)

Barnevakt i Eidsvoll

Jeg trives passe på med barn. Jeg elsker å leke, synge og tenger med dem. Jeg elsker å lese god barna boka til dem. Etter skolen jeg kan passe på barna i kveld. Jeg er snill og jeg er tålmodig, og med godt humør. Du kan sende meg melding hvis du trenger hjelp.

Zaira (29)

Barnevakt i Frogner

I'm 29 years old Spanish girl, I'm living in Oslo for over a year, I'm currently working in a hotel as kitchen helper a few days a week, I would like to find a job as baby sitter since I would have no problem to combine both, i have experience with kids since i worked as aupair in ireland for a few years ago. Im friendly, social, activity, athlete…

Maryam (17)

Barnevakt i Ålesund

Jeg er en 17 år gammel jente med mye energi. Jeg har litt erfaring med barnevakt og har passet barn mellom 2 og 6 år gammel. Om du er på utikk etter en barnevakt, og du ønsker å vite mer om meg, ta gjerne kontakt.

Vanessa

Barnevakt i Sandnes

Hei! Mitt navn er Vanessa og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i Sandnes og går for tiden helsearbeiderfag på videregående. Jeg er svært glad i barn og har erfaring med småsøsken og andre barnevakt jobber. Jeg er fleksibel og kan ta jobber på kort varsel. Ta kontakt dersom du er interessert!

Olena

Barnevakt i Bergen

Hej! Jeg heter Olena. Jeg kommer fra Ukraina, men jeg bodde i Polen 4 år. Jeg er en kreativ person, jeg elsker barn veldig mye. Jeg jobbet 10 år som lærer av kreativitet i barnehager og skoler. Jeg har en datter. Jeg studerer norsk og snakker på elementær nivå, derfor Jeg kan jobbe med de yngste barna, eller Jeg kan jobbe med barn som snakker polsk,…

Karen (20)

Barnevakt i Bergen

Jeg er ei jente på 20 år som bor sentralt i Bergen, og er glad i å være med barn. Jeg har tidligere vært barnevakt ved flere anledninger, og har ikke møtt på noen problemer med det arbeidet. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat :-)

Nihad (22)

Barnevakt i Ullensaker

Hei. Jeg heter Nihad og er 22 år gammal. Jeg er utbildad som barnehageassistent og elevassistent og har 2år erfaring med det. Jeg har også jobbat ett år som dagmamma till 2 barn i Sverige. Og jeg har jobbat på många olika barnehagen men ønsker mig att jobba som dagmamma nu. Jeg har alltid tykt om barn. Jeg selv har manga søskon og ønsker bli jordmor…

Silje (16)

Barnevakt i Bergen

Hei. Jeg er en jente på 16 år, og søker barnevakt jobber. Jeg er veldig glad i barn, og har litt erfaring etter som at jeg er tante til 7.
Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos