Fylke:
Sted:

Ledig dagmamma i Oppegård


Dagmamma Oppegård Barnevakt Oppegård Au pair Oppegård Foreldre Oppegård


Emmy (22)

Dagmamma i Oppegård

Hei! Jeg er en jente på 23 år. Jeg er ledig til å jobbe i juni og juli. Utdannet barne- og ungdomsarbeider, jeg tar utdanning som barnehagelærer. Har erfaring som barnevakt i flere år, alt fra 6 mnd til 10 år. Jeg er fleksibel i forhold til arbeidstider og har også bil.

Ewa (52)

Dagmamma i Oppegård

Hei Jeg er kvinne på 52 år, utdannet pedagog, jobbet i barnehage, har lang erfaring med å jobbe med barn, varm, omsorgsfull, pålitelig, med stort hjerte for barn, stabil, kreativ og engasjert person. Jeg søker et flere barn til å passe på i Oslo området. Hilsen Ewa

Lene (46)

Dagmamma i Oppegård

Lene har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Payam (39)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Jeg er en dame har tre barn, opprinnelig fra Irak, har god erfaring , jobbet flere år som dagmamma, foreldrene var veldig fornøyde og jeg har fått gode tilbakemelding. Har referanse.

Carmela (35)

Dagmamma i Ski i Akershus

Jeg er en snill og omsorgsfull dame, søker en foreldre som trenger dagmamma. Jeg har lang erfaring med barn både i barnehagen og egen barn på 9 år. Jeg jobber som assistent vikar i barnehagen i ski og trenger litt extra jobb.

Valentina

Dagmamma i Ski i Akershus

Jeg bor i Ski og lærer norsk. Snakker russisk og har tenkt om det er noen russisktalende familier i nærheten som vil at barna skal lære russisk. Kan hjelpe til med lekser.

Amina (32)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Jeg er en ansvarsfull og erfarende dame. Liker å være med barn. Nettopp ferdig med barn og ungdomsarbeider utdanning . Dattra mi er 10 måneder gammel som ikke har fått plass i barnehagen enda . Sønnen min går til barnehage dersom jeg har endel god erfaring med barn.

Wiktoria (22)

Dagmamma i Halden

Jeg er en 22 års jente som elsker å jobbe med barn. Jeg var barnevakt på tre barn i forskjellige alder (1-4 år) og har jobbet som dagmamma til en et års jente. I tillegg hadde jeg vært på tre måneders arbeidstrening i espira torshovdalen barnehage (barn på 1-3 år). For tiden studerer jeg barnehagelærens utdanning i Halden.

Hassina (44)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Hei er en 43 år gammel dame som bor på Holmlia som her jobbet som dagmamma ganske lenge, har gode referanser å vise til. Ta gjerne kontakt.

Elmira (39)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Jeg ønsker å jobbe. Dagmamma eller barnevakt det er samme for meg. Jeg er 39 år gammel og har mange års erfaring med forskjellige alders barn.

Mussarat (50)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Hei, mitt navn er Mussarat og jeg er 50 år. Fleksibel dame ledig for barnepass. Heltid, deltid eller helgeavlastning. God og lang erfaring med barn i alle alder. Jeg holder til på Prinsdal. Ta kontakt for en prat

Muna (32)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Mitt navn er muna og 32 år jeg bor elen, jeg er ikke gift jeg er student

Nasrin (40)

Dagmamma i Søndre Nordstrand

Hi jeg er mamma til 2 små jenter. Store jenta mi er 9 år og lille er 7 år. Jeg liker å jobbe med barn. Jeg har jobbet i barnehagen før. Har vært på barn og ungdom kurs.jeg ser etter enn dagmamma jobb fordi jeg liker å jobbe med barn.jeg er pålitelig og tolmodige dame. Ta kontakt om intereset
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos