Fylke:
Sted:

Barnevakt i Re


Dagmamma Re Barnevakt Re Au pair Re Foreldre Re


Caroline (20)

Barnevakt i Holmestrand

Jeg er ei 20 år gammel jente fra Holmestrand. Er utrolig glad i barn og sitter gjerne barnevakt for alle aldre, har flere års erfaring med det. Har sittet en del barnevakt for min lillesøster og barna til venner av moren min. Kan muligens være dagmamma og! Har referanser. :)

Maiken (21)

Barnevakt i Sandefjord

Maiken har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Tone (17)

Barnevakt i Horten

Hei jeg er jente på 17 år fyller 18 sommer 2018, og jeg går VG2 barne- og ungdomsarbeider på Horten videregående. Jeg er en hyggelig, snill, omtenksom person som og kommer til satte tider. Jeg kan lage mat, vaske og rydde i tillegg. Jeg ønsker en snill familie som tar meg godt imot.

Nora Marie (24)

Barnevakt i Horten

Noen som trenger barnevakt i Vestfold så bare skriv te mæ :) Ønsker å møtes før eventuelt barnepass både for foreldrene og barna skyld men for min del også.

Silje Marlén (20)

Barnevakt i Horten

Hei, jeg heter Silje Marlén. Jeg er en 20 år gammel jente i Horten, jeg jobber på Meny Horten og studerer VG3 som privatist. Jeg elsker barn og har mye erfaring med å passe barn gjennom foreldres venner og små fettere og kusiner.

Hedda (19)

Barnevakt i Horten

Hedda har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Agathi (19)

Barnevakt i Sandefjord

Jeg er en 19 år gammel jenta som går i andre klasse på SVGS, linja heter barne- og ungdomsarbeiderfag og der lærer vi å dekke behovene til barna og stimulere til et fellesskap preget av glede, lek, læring og samhørighet. Jeg har vært i praksis i Modalen barnehage med barna i alderen 3 og barnevakter ofte et barn i alderen 8. Jeg er kjempe glad i barn…

Emma (16)

Barnevakt i Horten

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente som er veldig glad i barn. Jeg elsker å være rundt barn og leke/passe på dem. Jeg er ansvarsfull og følger beskjeder som blir gitt. Jeg ønsker å sitte barnevakt avtalte dager i løpet av sommerferien, og håper veldig på en barnevakt jobb! Jeg har ikke vært barnevakt for andre enn familie og venner, men har fått god tilbakemelding.…

Emilia (15 år)

Barnevakt i Horten

Jeg er en jente på 15 år, jeg er veldig glad i å tilbringe tid med barn:) Jeg er ledig på ettermiddag- kveld. Jeg kan stå for å handle, lage mat og hvis nødvendig, legge barna. ikke vær redd for å ta kontakt:))

Jonalyn (31)

Barnevakt i Horten

Hei! Jeg heter Jonalyn fra filippinene. Jeg er gift og 30år gammel.Jeg går på Norsk kurs. I was an aupair in Denmark and Norway. I’m interested for watching kids/ take care babies.
Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS

Kripos