Foreldre i BjerkeMaren (25)

Forelder i Bjerke

Hei! Vi søker en dagmamma til lille gutten vår Karl på 1,5 år. Vi har ikke fått barnehageplass da vi akkurat har flyttet til Oslo. Karl er en snill, aktiv og nysgjerrig liten gutt som gjerne er sammen med flere barn.

Annette (37)

Forelder i Bjerke

Ønsker dagmamma mars-juni, enten i bydel Bjerke, eller ved Smestad eller Bislett, 3-4 dager i uka fra mars/april til juni 2018, til datter (10 mnd i mars) som forstår spansk og norsk.

Aleksandra (30)

Forelder i Bjerke

Søker dagmamma for en glad og snill gutt på 8 mnd.

Anne Ingeborg (34)

Forelder i Bjerke

Hei! Vi er et par i midten av 30-årene som har en sønn på litt over halvannet år. Med en travel hverdag, full jobb og ikke så mye familie rundt oss, er vi intr. i å komme i kontakt med noen som kan bistå oss. Dette gjelder både ettermiddager i hverdagen(kunne hente 1-2 ganger i uken i barnehagen) samt noe barnevakt i helger(dog sjeldent). Vi vil…

Gintare (28)

Forelder i Bjerke

fra 8 til 14.30 tre dag per uke

Jannicke (26)

Forelder i Bjerke

Vi trenger dagmamma til vår sønn som blir 1 år i jannuar. Vi trenger i hovedsak fulltids-dagmamma fra 2 jannuar til august. Ta kontakt.

Shabana (26)

Forelder i Bjerke

Shabana har foreløpig ikke lagt inn profiltekst...

Silje (31)

Forelder i Bjerke

Hei! Vi ønsker dagmamma fra uke 32 til vår da 11 mnd gamle sønn i påvente av barnehage og ut september. Vi bor på veitvet og vi er en mamma på 31 år og en pappa på 26 år. Liker godt å være ute, eller bare være hjemme og kose oss. Liam er kjempesnill, og ikke skeptisk til nye folk.

Giedre (33)

Forelder i Bjerke

Jeg er mamma og ønsker å vet mer om dagmamma eller barnevakt hvis keg trenger det noen dag.

Ayesheh (36)

Forelder i Bjerke

Jeg søker etter en barnevakt for min 15 mnd. jente. Kontakt meg gjerne hvis du er interessert.


Hva søker du?

Dagmamma.no 2018 | Dagmamma AS

Kripos