Foreldre i Skedsmo


Dagmamma Skedsmo Barnevakt Skedsmo Au pair Skedsmo Foreldre Skedsmo

Sara (26)   Forelder i Skedsmo

Hei :-) Vi har ei 9 måneder gammel datter. Vi trenger en dagmamma fra midten av november og leter nå etter noen vi kommer godt overens med og som kunne passet godt på vesla vår.

Aleena (29) Forelder i Skedsmo

Hei, jeg har en liten gutt på 1.5 år som trenger barnepass på dagtid mens vi er på jobb. Fleksibel oppstart da besteforeldre stiller opp, men helst snarest.

Kaja (32) Forelder i Skedsmo

Hei. Har 2 døtre på 5 og 8 år. Ønsker en barnevakt som kan passe de en ettermiddag ved behov i hverdager. Ca fra 16-20. Og noen ganger i helger ved behov.

Lene (32) Forelder i Skedsmo

Ønsker en barnevakt som kan passe vår 4 år gamle sønn ved behov.

Shafiullah   Forelder i Skedsmo

Hei. Da meg Shafiullah. Jeg vil gjerne ha en fullansvarlig barnevakt til midt barn m, som er på mellom 7-8 måneder?

Yvonne (41) Forelder i Skedsmo

Vi fikk i desember ei lita jente. Den lille jenta har en storebror på 10 år. Vi liker å finne på ting og er en aktiv familie. I august begynner jeg jobb igjen og trenger i denne forbindelse…

Amun (26)   Forelder i Skedsmo

Ønsker dagamma for datteren min på 10 måneder og evt barnevakt noen kvelder for sønnen min på snart 5 år og datteren min.

Muhammed (36)   Forelder i Skedsmo

Jeg leter etter arabisk dagmamma for å passe på mitt barn på 18 måneder. Fra og med 1.juli til og meg 31.juli fra kl. 08 til kl. 14.

Lasse (58) Forelder i Skedsmo

Hei vi er et gift par som trenger en barnevakt som kan bo hos oss i 3 uker pga et utenlandsopphold. Sønnen vår er 3 og 1/2 år gammel og går i barnehage 400 meter fra hjemmet. Perioden…

Chetan (34) Forelder i Skedsmo

Chetan har foreløpig ikke lagt inn en beskrivelse...


Dagmamma.no 2019 | Dagmamma AS Kripos